Kupiłeś dziś po 4.50? A może parę dni temu po 6 zł? A może wziąłeś na górce po 7.50? Mam coś dla ciebie!
Rozwiązaniem waszych kłopotów jest wywalenie tego co macie PKC i przełknięcie utraty 50% kasy. Tu wyżej już nie będzie. Spekuły już tu nie ma, ubrane leszcze wciskają sobie trefny towar a kurs musi osunąć się do 3 zł. Policzcie sobie ile stracicie sprzedając przy 3 zamiast przy 4 - to kolejne 25% w dupę.
siedze w spolce od dawna;)
kupilem ostatnio po 2,95 sprzedalem z zyskiem ok 25%. Niestety to co piszesz to prawda, cena docelowa jest w granicach 3-3,50zl - juz nie bedzie tak ogromnego skoku;)
pzdr
Nie słuchacie tego anala i nie wywalajcie PKC-em,bo jużna otwarciu zrobicie -15%.Ja równięż kupiłem wczoraj po 3.95.Mam średnią 4.14.Tacy anale tylko czekaja na tani kasek.To jest dobra spółka o dobrych fundamentach i jeszcze nie raz zaskoczy.Nie dajcie się omamić cwaniaczkom.Tyle w temacie.
Człowieku, jaki anal. Spekuła w dwa dni napompowała wam wzrost, a potem przekłuła balonik. Potrafisz podać jakikolwiek powód dla którego miałoby rosnąć?
Co się martwisz o naszą kasę.Nie Twój problem ale dzięki za troskę.Pamiętaj,ta spółka jest nieprzewidywalna i potrafi rosnąć na przekór rynkowi.Zresztą,każdy postąpiwg własnego uznania a naganiaczy nam nie potrzeba.Ok.