Pamiętaj, że na giełdzie nic się nie dzieje przypadkowo..
Mamy obecnie rekordowy w historii wolumen miesięczny !!!
Kurs praktycznie na minimach, spółka nie znana (sorki za spam - ale troszkę ją trzeba rozreklamować)
( na bankierze od początku notowań tylko 9 postów)
Akcji praktycznie nie ma w obrocie , zainteresowanie dopiero od kilku dni , teraz celowo zaniżana przez gracza który zebrał gorące akcje 21.01.2010 i przetestował dokąd może dojść..
A teraz chcę mieć całego batonika dla siebie (hehe nie ma tak dobrze) i demonstracyjnie sprzedaje 10k, pewnie sam sobie - teraz zostawił na podaży - ciekawe czy jutro też tam będzie
Spółka po korzystnych inf.
dane wg.GPWInfoStrefa - chyba jest małe przekłamanie, ja mam pierwsze notowanie 2007.12.03 gdzie ( O - 4,6 H - 7,8 L - 4,6 C - 5,19 wolumen 86 402 ) na debiucie był niższy wolumen niż 21.01.2009 !!!
Wskaźniki Wartość
Liczba zarejestrowanych akcji 4 300 000
Wartość rynkowa (mln zł) 9.42
Wartość księgowa* (mln zł) 5.04
Wskaźnik cena / wartość księgowa* 1.87
dla porównania 5 naj. znanych i "granych" spółek z NewConect
spokojnie pany nadejdize czas to cos przypomina mi DFP teżdługo było nie zauważone aż w końcu wystrzeliło i to jak z 45 groszy na poand 3,5 ja na ostatniej konsolidacji 1-1,2 zedrałem kilkadziesąt kilko DFP i wywaliłem po 2,8- 3,3 warto był oczekać po infach z EFI widac , że warto poczekać pozdro dzisiaj jakiś kazik nasypał mi po 2 żł i zaczynam zbierać towar patrząć po ile sprzedawali debiutowali oraz dno historyczne na poziomie 1,5 żł nic nie pękać bo co niby tu ma grozic jak kapucha unijna jest do 2013 szerokim strumieniem do tego powinni zapodać coś ala DFP i pojedizemy pozdrawiam nielicznych posiadaczy i o to chodzi żeby wejść jak są pzoytywne infa a jeszcze mało zaleszczony papier i wiem co mówię bo odciałeł kupony ostatnio z DFP i EEX
firma się ładnie rozwija.., a nigdzie tak tanio nie pozyska środków na dalszy rozwój - jak poprzez nową emisje - ale.., dla potencjalnych inwestorów, aby zaufali i kiedyś w przyszłości objęli nową emisje, trzeba motywacji - czyli wzrostów, nie obietnic - więc do dzieła..
ja juz na innym watku sie wypowiadalem.. posiadam nie maly pakiet i odlozylem na polke... ruch jest i widac ze ktos skupuje po trochu bo duzych ilosci na runku nie ma...
zainteresowanie spółką się utrzymuje, co przełożyło się na wzrost kursu z ładną sondującą białą świecą na wyższym wolumenie - (jutro już można narysować większą) ja dziś znowu proporcjonalnie powiększyłem swój mały pakiecik