Powiedzcie co robic -kupilem tego az 50 tys po 48 groszy - nie wiem co robic, bo zal tak patrzec jak z dnia na dzien ubywa po kilka tys zl z portfela. Czy sa jakies szanse ze to jeszcze wzrosnie do poziomu 48 groszy??? Prosze o powazne wypowiedzi, bo nie do smiechu mi dzisiaj.
No dlatego pytam powaznie czy sa jakies przeslanki ku temu aby te akcje jeszcze wzrosly , bo czytajac ponizsze wypowiedzi to tylko zauwazyc mozna klocenie sie i wrozenie z fusow -jeden madrzejszy od drugiego , ale nikt nic rzeczowego nie pisze poza -wzrosnie , spadnie - a ja pytam powaznie o przeslanki ku spadkowi , lub ku wzrotowi kursu akcji.
Trochę niedobrze, że teraz TO ci spadło, rozumiem cię, ale może to zaniżanie przed odpałem? A może sternik buja kursem aby łapać stoplossy :)?
Ale skoro TO kupiłeś, to pewnie wierzysz, że była okazja i udało ci się kupić TO taniej niż na to załuguje to TO?
No wlasnie obserwuje calymi dniami te transakcje i troche wyglada mi to na wyciaganie akcji od wystraszonych , bo tak przekalkulowalem ze nawet jesli ktos sobie pozwoli na takie zagrywki i sprzeda powiedzmy 1 mln akcji po 0,4 zl i odkupi od wystraszonych ten milion np 6 groszy nizej to juz ma zarobku 60 tys zl wystawiajac ponownie zlecenie kupna na milion i powodujac podbicie i popyt na papierze. Troche wyglada to na sprytne zagrywanie. W kazdym badz razie dziekuje za wsparcie , troche sie podbudowalem Waszymi wypowiedziami. Pozdrawiam ;)
do rozpaczy ?czytaj i czytaj ale mysl sam, ja uwazam ze beda male korekty i znowu wzrosty bo przeciez wchodza na glowny wiec powinno byc oki .ja mam od 0,1 i czekam na duzo wiecej
stary.
Siedz i czekaj i nie słuchaj żeby sprzedawać z taką strata to ci nic nie da oprócz pary kafli w plecy.
Dokładnie jak post wyżej
zapytaj p.Bankier coś tam - czytam ostatnio jego wypociny i ładnie "pierze" ludziom w głowach
Nie wiem czy jeszcze zajrzysz tu. Ale Spolka spokojnie wroci do poziomów wcześniejszych i będzie chodziła jeszcze wyżej :)
A to ze spada i rośnie tak szybko. Jest konsekwencja działań akcjonariuszy. Wywalają ludzie zamiast kupić i trzymać garstka ludzi wystarczy żeby kupiła akcje i trzymała, a było by juz dawno 1zl. Ludzie wola tracic niz zarabiać(5% niz 50%) i panikują strasznie. Korekta to normalne.
Dnia 2010-01-27 o godz. 22:12 ~Dather napisał(a):
> Nie wiem czy jeszcze zajrzysz tu. Ale Spolka spokojnie
> wroci do poziomów wcześniejszych i będzie chodziła jeszcze
> wyżej :)
A to ze spada i rośnie tak szybko. Jest
> konsekwencja działań akcjonariuszy. Wywalają ludzie zamiast
> kupić i trzymać garstka ludzi wystarczy żeby kupiła akcje i
> trzymała, a było by juz dawno 1zl. Ludzie wola tracic niz
> zarabiać(5% niz 50%) i panikują strasznie. Korekta to
> normalne.
>I ta szulernia jak ktoś napisał to własnie Wy.
wreszcie Jedem Mądry i konkretny. Pozdrawiam Kolego!
Rozumiem to wszystko , ale niestety z NC nie mam jeszcze doswiadczenia... Nie wiem jak zochowuja sie tutaj gracze , a z tego co widze czasami wystarczy ze znajdzie sie kilka osob co wywala i juz kurs spada o kilkanascie % . Zarobek moze byc duzy , ale przy takim akcjonariacie to i spadki moga byc ogromne. W kazdym badz razie skoro nie jestem sam w tym papierze to zostaje z Wami :) Poczekam chociaz na te 50 % zysku ;) Pozdrawiam i zycze udanych inwestycji .
i tak trzymac, w lutym uklepiemy 0.7 albo lepiej ,tak sobie myśle że pojdzie nawet tak jak bankier rekomenduje 1,15 ale moze maj czerwiec dopiero i oby