• Co tu u Was taka promocja? :) Autor: concept [77.114.220.*]
    Ile dzisiaj przewidujecie?
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Fred [83.17.59.*]
    dna nie widac - ja kupilem pierwszy pakiet po 30 grociszy
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Kaziu [79.139.16.*]
    Ale ktos to mimo wszystko skupuje, gdyby bylo tylko sypanie kurs dawno bylby ponizej 0,20 cos sie swieci oby w droge polnocna, pozdrawiam cierpliwych
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Fred [83.17.59.*]
    główni akcjonariusze sypia - bo ff w wysokości 17% tj. 5 milonow akcji przemieliła sie w trakcie paru ostatnich sesji
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: concept [77.114.220.*]
    Zobacz na wykres, według mnie książkowa korekta ostatnich wzrostów. Wzrosło o złotówkę i teraz o 50% wzrostów spadło. Ci co zarobili wyszli na sporych obrotach, świeża krew nie będzie chciała wywalać zbyt szybko. Jak wystarczy determinacji to pewnie jeszcze trochę pójdzie. Tak mi się "jakoś" wydaje.;)
  • PS Autor: concept [77.114.220.*]
    Oczywiście nie o złotówkę, ale nieomal 100%. (myślałem o czymś innym)
    Dno zawsze jest, jak nie to, to drugie dno;)

Ale poważnie mówić, to 30 groszy wygląda na dosyć porządnie ubite, po 29 groszy poszło jedynie kilka akcji. Dzisiaj jest kiepski dzień na indeksach a takie spółki jak Oneray są dosyć wrażliwe ja słaby rynek. Jutro powinno być znacznie lepiej na indeksach a czy tutaj będzie lepiej to zobaczymy...
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Władca !!!! [89.228.147.*]
    Podciągają kurs parszywymi 100ma akcyjkami z myślą , ze to zmieni obraz jutrzejszego otwarcia :)))
    Tak jak mówiłm tu będa wzrosty owszem ,lecz nie z tych poziomów , a Wy z uporem maniaka swoje !!! Od trzech dni mówie , że zwała będzie , to którys z leszczy parszywych mnie tu zawija o wzrostach :)) Ehhh tacy tez są potrzebni ( dawcy )

Jęczysz i jęczysz to już sam nie wiem kto jest większym leszczem Ty co non stop wypisujesz te swoje dyrdymały czy Ci, którzy kupili i teraz w spokoju dokupuja i czekaja na wzrosty? A tak na marginesie to leszcze trzymaja kurs zebys nie mogl Włatco dokupic nizej niz 30 groszy pozdro
    Już dawno zauważyłem, że jak "Władca" wchodzi na papier to znaczy że wzrosty już wystarczająco długo trwały i czas powoli wyprzedawać. Na szczęście, on już tutaj nie ma papieru, więc można pomyśleć pomału o wejściu. Jest świetnym anty wskaźnikiem.:)))
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Oneray [95.49.207.*]
    fakt, bardziej niemerytorycznego goscia nie widzialem, ciagle tylko drze jape ze zwala :-), zalozyl juz nawet kilkanascie watkow. :-) a do normalnych - zobaczcie zlecenie z 11:59, ktos skupil kilkaset tysiecy akcji, kolejny dzien z rzedu, dzisiaj kupowal po 32-33gr. jak presledzicie transakcje to zobaczycie kilka ciekawych zaleznosci. to co sie pozniej dzialo to nasi kochani dt, ktorzy kupuja po 30 i ustawiaja sie ze sprzedaza po 31, max 32 - oni nam funduja to osuwanie, ale mozemy byc spokojni, biorac pod uwage po jakich cenach skupuje ten "ktos". tak ze panowie cierpliwosc a potem swietowanie.
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~syrah [83.143.136.*]
    najważniejszy jest poziom 29gr na koniec dnia, jesli zejdzie niżej to chyba poleci, musi bronic ww. poziomu, na razie wygląda na korekte w trendzie wzrostowym
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Władca !!!!!!!! [89.228.147.*]
    Co za idiotyczne dywagacje laszczy ( niemerytoryczne ) Hehehehe Kierunek jest znany i nieliczni mają o tym pojęcie. A pakiety isłosci fruwaja z kieszeni do kieszeni i tylko baran tego nie może dostrzec :))))
    Powodzenia bagniaki , czekam na 0, 25... i nie ma innej drogi
    Twoje wypowiedzi są wybitnie "merytoryczne"... Ty chyba nie wiesz co słowo "merytorycznie" oznacza. Twoja "merytoryczna" wypowiedź "A pakiety isłosci fruwaja z kieszeni do kieszeni i tylko baran tego nie może dostrzec" to już sama esencja analizy rynkowej.:)))
    Miła pani, która przychodzi sprzątać potrafi lepiej się wysłowić i robi lepsze analizy rynku, niż Ty. Nie obraź się ale to co piszesz jest żałosne.
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: fmaverick [62.87.147.*]
    no dobrze, a tak merytorycznie to jakie są perspektywy na najbliższe dni?? 0,30 to już dno?
    Wydaje mi się, że tak, że porządnie zostało udeptane dno na 30groszach. 100% wzrost a zaraz po tym 50% zniesienie wzrostu na przyzwoitych obrotach. Myślę, że będzie kolejny atak na 40groszy, nie wiem czy skuteczny, ale to już inna historia.

Moim zdaniem bardziej prawdopodobne są wzrosty powyżej 30 groszy niż spadki poniżej.
  • PS Autor: concept [77.114.220.*]
    S&P przestał spadać http://stooq.pl/q/?s=s%26p500&d=20100126&c=10d&t=l&a=ln&b=1, więc bardzo prawdopodobne jest, że i WIG jutro odreaguje ostatnie spadki a jak WIG będzie zielony to i NCINDEX zazieleni się na pewno. ONERAY należy do spółek bardzo podatnych na zachowanie wskaźników giełdowych (dziwne to nie jest, ONERAY to spółka inwestująca w inne spółki)
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Władca !!!!!!!!! [89.228.147.*]
    Po co to szczekanie Znawca znaliz ?... Z nieutrudzona namiętnością starasz sie udowodnić podpirając różnego rodzaju danymi , że wzrost murowany , dno uklepane. A tak na dobrą , yo wig wcale nie skorakcił się pożadnie jak to rynek oczekuje , a jedynie prusza sie w pl;askim kanale i jak Ci równiez wiadomo dane ze swiata nie są tak optymistyczne jak tego oczekiwał rynek...Po za tym NC kieruje sie własnymi prawami , co z pewnością zauważyłeś juz dawno :)) Zresztą Twoje uklepane dno zobaczymy juz dziś
    Niemniej pozdrawiam :)))
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Władca !!!!!! [89.228.147.*]
    Dodam jeszcze.. : ja z kolei powiem Ci , że czytałem niektóre Twoje wypowiedzi i byłem pod wrażeniem , bo były solidne i rzeczowe...
    Sorry, bez urazy, wczoraj przyszedł rachunek od blacharza i byłem wściekły...
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Mr.Pawlos [77.112.101.*]
    A pisalem brac po .3 ,teraz juz wszystko jasne ,pzdr
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~kk [83.7.39.*]
    Pavlos nie badz zalosny bo mowiles:
    nie sprzedawac po 38
    nie sprzedawac po 37
    odpal na 36
    zwykla korekta zaraz odpal na 35
    wskakuj bo 34 to atrakcyjna cena
    33 to juz definitywne dno

i tak dalej i tak dalej

Nie słuchałem twojego słodkiego pierdzenia i obkupiłem sie po 29-30gr. I Ty mi teraz mówisz, ze mówiłeś zeby wchodzić po 0.3? Nie bądź żałosny bo kisisz od szczytu a ja zarabiam już drugi raz. Nie naganiaj.
  • Jak nie śmiało skubiecie 33 grosze :))) Autor: concept [77.114.220.*]
    Powyżej 33 pójdzie już jak z płatka. ;)
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Adam [83.238.221.*]
    Mi też udało sie fajnie dokupić :)
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Adam [83.238.221.*]
    Ale poustawiane po .33
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~Mr.Pawlos [77.112.101.*]
    kk, zaloze sie ,ze jestes ustawiony na S.33.Zabierz lepiej pokuneczek bo nie bedzie papiera :)
    Jak powróci popyt to ludzie sami zaczyna zdejmować z 33 groszy:)
    (jak zdążą)
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~el magnifique [81.219.87.*]
    albo zniecierpliwiona podaz zwali kurs:P
    Tym lepiej, "zniecierpliwieni" i tak wywaliliby niedługo i tym samym wyhamowali wzrosty a tak jest szansa, że będą bardziej dynamiczne.
    (kto wie możne w tygodniu przebijemy 40 groszy???)
  • Re: Co tu u Was taka promocja? :) Autor: ~el magnifique [81.219.87.*]
    albo jeszcze dzisiaj 29 groni...
    skad w Was ta slepa wiara we wzrosty?
    ja mam powoli dosyc...niestety mam tego troche ze srednia 33 gronie wiec jestem z lekka ud.piony...
    Ja mogę sobie pozwolić na wiarę:) ma średnią trochę powyżej 29 groszy (większość tego co mam kupiłem dzisiaj)
    ynwestory z 1 groszowym zyskiem w morde jeza, zaczynam zalowac, ze nie kupiłem sobie Serenity wczesniej
    Nie narzekaj, gdyby nie oni nie byłoby obrotu a obrót zachęca do inwestowania w spółkę. Jak dla mnie to każdy niech sprzedaje/kupuje kiedy chce (nawet bez zysku), aby tylko dużo. ;)
[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.