• Sukcesywne osówanie poziomów !!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Władca !!!!!!!!!!!! [89.228.147.*]
    Nie macie się czym łudzić , dzisiaj nowe minima, cały NC leży i tu nie będzie wyjątku. Może zabrzmieć to jak nagonka , ale proponuję orzyjrzeć sie PPG :)) Tam FF praktycznie nie istnieje , a wzrosty murowane , bo kurs zdołowany do bólu.
    Przeanalizować i brać nie dziękować , a sami niebawem będziecie mnie po rękwch całować :))

Pozdrawiam..
  • Re: Sukcesywne osówanie poziomów !!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~TYLDA [213.155.188.*]
    TO, CO TU CIĄGLE ROBISZ......
    NIE MARUDŹ TYLKO KUPUJ, PUKI PROMOCJA I USTAW SIĘ NA 0.50....
  • Re: Sukcesywne osówanie poziomów !!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Władca !!!!!!!!!! [89.228.147.*]
    Co robię ?... a przyglądam się jak wasze ambitne marzenia życzeniowe sie spełniają :))) Czekam na Was na 0.25... a Ty jażeli pomyślisz , to zaoszczędzisz trochę siana , bo zależy ile masz papiera i odkupisz taniej. A bnie fanatycznie wiara we wzrosty czyni Cie biedniajszą i biedniejsza :)))) Juz widze jaki komentarz solenny tu sie pojawi do tego postu :))).. i wcale mnie to nie zdziwi , obronicy straceńców. Papier owszem odpali , ale nie z tych poziomów...

Pozdrawiam...
  • Re: Sukcesywne osówanie poziomów !!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Władca !!!!! [89.228.147.*]
    Dodam jeszcze : czy warto tak ślepo wierzyć we wzrosty z poziomów po wyżej 0.30... Pomyśl o tym co napisałem wcześnie tzn, o PPG ..co prawda płynność mała , ale jak sie zlecó kumaci to i płynność sie pojawi momentelnie i nie jedna spółka sie o tym przekonała :))) Pzmiętaj C.w 6.3 to dość dużą jak na NC ale FF nie istnieje praktycznie i podciągnąc kurs o kilkaset procków , a szczegółnie na tym papierze , to żaden problem , bo historia juz to udowodnila ...
[x]
ONERAY 0,00% 0,05 2015-10-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.