dziś poszło info że sprzedał 100k , w następnych dniach infa o kolejnych zbyciach akcji przez przez zarząd....ale to niedoinformowani leszcze więc nie macie co się martwić o wzrostu..buhaaa
cena fajnie poszła do góry,to,że członek zarządu uznał 0.32 gr,za dobrą cenę do sprzedaży trochę martwi,ale jak nie będzie więcej inf,to można jeszcze wziąść.
Spójrzcie,kiedy doszło do transakcji,dla mało kumatych takich jak olo podpowiem ,że przed ogłoszeniem look up,wiec po co mają sypać dalej jak podniesiono go 1,3zł.Zastanów się bar..nie
CERABUD S.A.
Temat
Raport do transakcji ze stycznia 2010 roku.
Podstawa prawna
Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych
Treść raportu:
Zarząd Cerabud S.A. informuje , że dnia 22 stycznia wpłynęła do siedziby Spółki informacja od osoby mającej dostęp do informacji poufnych o dokonanych przez nią transakcjach na akcjach Emitenta. Treść informacji w załączniku.
Załączniki
Plik Opis
raport3 ESPI.doc raport3 ESPI.doc
a nie 0,20 jak to "olo" wieści??
Już przecież dzisiaj miało być 0,30 i co??
Tylko tacy jak Ty i olo naganiają na spadki, a pewnie nie mają ani jednej akcji tego tzw. przez Was gniota.
To po co w ogóle się tym tak przejmujecie co??
Kupcie sobie takie akcje, które będą Wam dawać i po 500% w tydzień, a nie tylko gadacie o spadkach akcji, których nie posiadacie.
Nie wasza kasa to się nią nie interesujcie.
Lp. Zakres informacji
1. Imię i nazwisko
Osoby zobowiązanej Jakub Gawron
2. Wskazanie przyczyn przekazania informacji z określeniem więzi prawnej łączącej osobę zobowiązaną z Emitentem Członek Rady Nadzorczej
3. Imię i nazwisko/ firma podmiotu dokonującego transakcji nabycia/zbycia Jakub Gawron
4. Wskazanie instrumentu finansowego oraz Emitenta których dotyczy informacja Akcje CERABUD S.A.
5. Data i miejsce sporządzenia informacji 18 stycznia 2010
6. Opis transakcji Data transakcji Kupno/sprzedaż wolumen Cena
18 styczeń 2010 kupno 32500 0,32
7. Miejsce transakcji Alternatywny rynek obrotu na rynku NewConnect organizowany przez GPW w Warszawie
8. Tryb zawarcia transakcji Sesja zwykła
9. Inne uwagi brak
10. Podpis osoby zobowiązanej
11. Wyrażam zgodę na publikację danych osobowych tak
Informacje przekazywane do Zarządu CERABUD S.A. / KNF
na podstawie art. 160 Ustawy o obrocie instrumentami finansowymi
Ciekawe jak leszcze jutro zareagują?
Pomyślą, o curwa, ja brałem po 45-50 gr i liczyłem ( jak to wielu tu wieszczyło , gł. bankier) na szybkie dojście do 1,1-1,2 zl. A tu zarząd sypie akcjami po 10 gr dostanymi i karmi takich jak ja po 45-50 gr. O co tu chodzi. Znowu ktoś chce mnie wydymać???
Co ? te papierki znów zlecą na 10-12 gr? Czy to rzeczywista ich wartość???? Znowu zobaczę widły???? tylko ja inne chciałem oglądać. Te które mi dadzą 100 % zysku w 3-4 dni.
Tylko durny leszczu komu ty chciałeś to potem wcisnąć po1,2 zł????
Durniejszemu od siebie?????
Aż tak durnych to tu nie ma!!!!!
Tacy stoją pod budka z piwem, a i tam twoje zasr..... miejsce.
Tyle w temacie.
Jutro poleje się tu krew.
Oj zobaczycie.
A teraz leszcze porównajcie cegielnię do jednego ze światowych liderów w swej branży.
Ekoexport.
W EKOEXPORCIE po wzroście o 300%. Przy cenie ok. 3 zł i powyżej z rynku skupili ponad 400 tys akcji ( kto? Ano gł. akcjonariuszka i nowy powyżej 5% akcjonariusz Adam Sokołowski).
Czy to jacyś idioci? Firma wzrosła z 1 zł do 3 zł a ci jeszcze tonami dokupują????
Bo wiedzą, że firma rośnie w postępie geometrycznym i podpisuje umowę za umową. Pracuje na 3 zmiany. I możliwe , że nie wyrobi się w realizacji zamówień. Choć możliwości ma na 2010 r 4 razy większe niż w 2009 r. Ale skala zamówień zaczyna ich przerastać, a to dopiero początek ich zagranicznego handlu na taką skalę.
A cerabud- no cóż . Cegielnia . Jakich i w Bułgarii wiele.