• Leci na pysk Autor: ~urrlopowicz [83.10.81.*]
    Cala kasa zarobiona na skotanie maleje . Uciekac czy jeszcze czekac?
  • Re: Leci na pysk Autor: ~madry [95.49.207.*]
    ladnie ktos dzisiaj wywalil. na twoim miejscu poczekalbym jeszcze, ale jak beda szly ostatnie zlecenia po 10 to chyba lepiej wywalic, ewentualnie dokupowac nizej, ale to zamrozona jest kasa.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~głupi [87.205.190.*]
    Trudne pytanie zadałeś,zdajesz sobie sprawę co to za spółka.Jutro może być 15 gr ale równie dobrze 8 gr...ja czekałem,widziałem inne spółki,które miały odpalić i odpaliły,mimo to się wahałem...bo ktoś dołożył się na kupno,bo uratował kurs,bo coś kombinował.Spółeczki pouciekały a tu ciągle o grosz niżej.Zdejmie słupy i pewnie popchnie ale kiedy i na ile? Tego nie wie nikt...Ja podjąłem decyzję w oparciu o ostatni wywiad,klimat który wokół Patrowicza się wytworzył (bardzo niekorzystny) i reakcję rynku na zyski spółki turystycznej z obtoru papierami (sic!) za III kwartał 2009 r. Wyszedłem ze stratą,to jest indywidualna decyzja każdego.Życzę tym,którzy mają papier godziwego zarobku,a Wy życzcie mi proszę szybkiego odrobienia strat.Pozdrawiam i do zobaczenia,ale już nie na śmieciach:)
  • Re: Leci na pysk Autor: ~xyz [94.75.121.*]
    Od pół roku piszę na syfie, żeby tego nie tykać, kiedy tylko tacy jak urlopy, mocarz wypisują o nadchodzących odpałach. Przez ostatnie kilka miesięcy nie było "ŻADNEJ" transakcji kupna większej niż 100k, tylko sypanie dużymi pakietami i podciąganie na koniec sesji kursu na 0 za pomocą kilkuset zł. Teraz czekamy na porządne pier...lnięcie za pośrednictwem jakiegoś słabego infa, co by Patrodymacz mógł sobie kupić za grosz.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~madry [95.49.207.*]
    tez mi sie cos wydaje, ze Patrowiczowi nawet teraz bardzo nie zalezy na ratowaniu kursu, po co, skoro jak spadnie do 5-6gr, to sie porzadnie obkupi, wiec po co przeplacac.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~Iwona [84.203.57.*]
    ha ha ha, gdyby Patrowicz chciał, to może zwalić kurs na 1gr kwotą, którą nosi w kieszeni na drobne wydatki. Ale do rzeczy: czy on kiedyś dotrzymał słowa?
    Te spółki służą mu do dymania nas, leszczy i niczego innego. Stek kłamstw i bzdur co jakiś czas palnie w TV i znajdą się naiwni na akcje wydmuszek.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~viper [195.117.96.*]
    na forum Travela mówi się o fuzji. Może w tej plotce jest ziarenko prawdy ?
  • Re: Leci na pysk Autor: ~ask [89.171.132.*]
    pocieszę was, na starku też jestem
    -50%, no cóż, płakać nie będę
    pozdrawiam i życzę wzrostów - każdemu, czasami mam wrażenie że jesteśmy nastawiani przeciw sobie a 3 korzysta, więc radzę trzymać się razem.
  • Re: Leci na pysk Autor: ~xyz [94.75.121.*]
    naganiacze na wzrosty od pół roku znów coś chrzanią o jakimś "dnie" a tu 9gr się szykuje i 0 popytu, tylko sypanie
  • Re: Leci na pysk Autor: ~MAX [89.75.150.*]
    coś w tym jest
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.