ladnie ktos dzisiaj wywalil. na twoim miejscu poczekalbym jeszcze, ale jak beda szly ostatnie zlecenia po 10 to chyba lepiej wywalic, ewentualnie dokupowac nizej, ale to zamrozona jest kasa.
Trudne pytanie zadałeś,zdajesz sobie sprawę co to za spółka.Jutro może być 15 gr ale równie dobrze 8 gr...ja czekałem,widziałem inne spółki,które miały odpalić i odpaliły,mimo to się wahałem...bo ktoś dołożył się na kupno,bo uratował kurs,bo coś kombinował.Spółeczki pouciekały a tu ciągle o grosz niżej.Zdejmie słupy i pewnie popchnie ale kiedy i na ile? Tego nie wie nikt...Ja podjąłem decyzję w oparciu o ostatni wywiad,klimat który wokół Patrowicza się wytworzył (bardzo niekorzystny) i reakcję rynku na zyski spółki turystycznej z obtoru papierami (sic!) za III kwartał 2009 r. Wyszedłem ze stratą,to jest indywidualna decyzja każdego.Życzę tym,którzy mają papier godziwego zarobku,a Wy życzcie mi proszę szybkiego odrobienia strat.Pozdrawiam i do zobaczenia,ale już nie na śmieciach:)
Od pół roku piszę na syfie, żeby tego nie tykać, kiedy tylko tacy jak urlopy, mocarz wypisują o nadchodzących odpałach. Przez ostatnie kilka miesięcy nie było "ŻADNEJ" transakcji kupna większej niż 100k, tylko sypanie dużymi pakietami i podciąganie na koniec sesji kursu na 0 za pomocą kilkuset zł. Teraz czekamy na porządne pier...lnięcie za pośrednictwem jakiegoś słabego infa, co by Patrodymacz mógł sobie kupić za grosz.
tez mi sie cos wydaje, ze Patrowiczowi nawet teraz bardzo nie zalezy na ratowaniu kursu, po co, skoro jak spadnie do 5-6gr, to sie porzadnie obkupi, wiec po co przeplacac.
ha ha ha, gdyby Patrowicz chciał, to może zwalić kurs na 1gr kwotą, którą nosi w kieszeni na drobne wydatki. Ale do rzeczy: czy on kiedyś dotrzymał słowa?
Te spółki służą mu do dymania nas, leszczy i niczego innego. Stek kłamstw i bzdur co jakiś czas palnie w TV i znajdą się naiwni na akcje wydmuszek.
pocieszę was, na starku też jestem
-50%, no cóż, płakać nie będę
pozdrawiam i życzę wzrostów - każdemu, czasami mam wrażenie że jesteśmy nastawiani przeciw sobie a 3 korzysta, więc radzę trzymać się razem.