• Celowe zwalanie kursu Autor: ~Nodi [94.254.172.*]
    Nie jestem doświadczonym inwestorem więc prosze o wasze opinie. Według mnie wygląda to na celowe zwalanie kursu. Ktoś wali sporą pakietówke za grosze zabijając całą lewą strone (tak jakby sam se to puścił), za chwile sie ustawia baton na prawej, a wcześniej nikt nie chciał przez pare tyg. wywalać. Sytuacja sie powtarza o ile obserwuje od 14gr. Wakacje za pól roku, firmy zaczynają sprzedawać wczasy, a prognoszy że waluty będą tanieć. Firmy płacą za wszystko z opóżnieniem, więc druga połowa roku może pokazać spore zyski. Możliwe, by ktoś specjalnie teraz wywalał żeby za chwile dokupić więcej. Ci Wy na to, tylko proszę o jakieś chociaż logiczne rozważania.
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~yhm [10.5.47.*]
    FIRMY tak,ale to nie jest żadna firma.Spółka będąca pradopodobnie przykrywką i nic więcej,czysta spekuła.Spółka turystyczna wykazująca przychody z obrotu akcjami! Tak jakby piekarnia wykazywała przychody ze sprzedaży samochodów.Czy to jest normalne? Odpowiedz sobie sam,ja nie naganiam...
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~viper [195.117.96.*]
    Pytanie do wytrawnych graczy. Czy to jest sypanie czy skup ? Obroty spore, popyt też, nie wspominając o podaży
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~ajajaj [87.205.190.*]
    Wytrawnym graczem nie jestem,ale popatrz w arkusz,gdzie masz ten popyt? Od listopada odkąd zaczęli zasypywać 15 gr kolejno zasypują coraz niższe poziomy cenowe.Policz akcje polewej i sprawdź ile kasy wystarczy wywalić,żeby zjechać z kursem do 1 gr i odpowiedz sobie szczerze na pytanie czy byś to kupił na dzień dzisiejszy.
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~mocarz [78.154.74.*]
    Nadrobimy i to niedługo
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~Adam [109.243.94.*]
    K.wa błaźnie dwa miesiące mijają, kiedy to niedługo? Kiedy nadrobimy? Czy już nie nadrobimy, bo teraz dy.macie frajerów na ATE a za miesiąc będziecie mieli żniwa na debilach z Fon Ecology? A później wymyślicie jakiś Stark Recycling czy ERG Solar Power. Dodatkowo te wszystkie przekręty zarządzane przez absolwentów prestiżowej Mazowieckiej Wyższej Szkoły Humanistyczno-Pedagogicznej w Łowiczu, Wydział Pedagogiczny. Jak się prokuratura weźmie za to wyprowadzanie środków, działanie na niekorzyść spółki to eksperci z Fabryki Maszyn Żniwnych w Płocku pierwsi będą mieli problem, Don Kichot oczywiście o niczym nie będzie wiedział.
    Koralowych snów.
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~szumi [87.105.187.*]
    Zaczyna się jazda na patrowiczach??
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~jp [193.61.85.*]
    jazda....0.05 groszy za urlopy

juz wkrotce.ostrzegam
  • Re: Celowe zwalanie kursu Autor: ~jp [193.61.85.*]
    ....0.05 groszy za urlopy

juz wkrotce.ostrzegam
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »