• Czekam na 4,00:) Autor: ~roo [83.14.58.*]
    pozbadzcie sie tego papiera 10 zeta to dobra cena
    bedzie ciezko bez spaku wartosci ale moze sie uda w koncu obroty zaskakujace:D
    Obiecanego skupu akcji nie bedzie - szmal sie skonczył:P
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~LagerBeer [83.168.76.*]
    Witam
    O jakim skupie mowisz?
    Pozdro.
  • nie wyplacili dywidendy Autor: ~roo [83.14.58.*]
    z tego co pamietam nie wyplacili dywidendy pod preteksem skupu akcji z rynku
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~aaa [88.79.237.*]
    Jak bedzie 4zl. to i tak duzo. Przy wycenie Karena, porownywalnie powinien kosztowac miedzy 3 a 4zl.
    Nie siej czlowieku paniki.
    C/WK Karena przy cenie 0,48zl wynosi 0,53.
    C/WK Komputronik przy cenie 9,97zl wynosi 0,62.
    Komputronik przy cenie 3zl C/WK wynosilaby okolo 0,18 jak najwieksze bankruty. Dobrze o tym wiesz to i po co straszysz leszczy? Myslisz ze ktos kto ma komputronik jest tak niedorozwiniety, aby go sprzedac za takie pieniadze? To ze byl w zeszlym roku za 4zl nie znaczy ze to sie powtorzy. Cena 10zl to i tak wielka promocja...
    Pozdrawiam akcjonariat
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~roo [83.14.58.*]
    Popatrz sobie na to jak to było z Pronox. Dokładnie ten sam schemat.
    Spółka nie potrafiła opanować zwiększającej się straty. Zaciągała kolejne kredyty dla poprawy płynności popadając w spirale strat. Do tego żeby stratę przekształcić w zysk konieczne są zdecydowane działania. Niestety nie widać ich w działaniach spółki. Nadal trwa PR owska kampania: mamy wzrosty, kolejne salony, wiekszy udzial....

Przemilczając to co najważniejsze:
    ZWIEKSZYLIŚMY STRATE - na dodatek tak naprawde nie wiemy c z tym fantem zrobic
    Odpowiedz mi teraz na bardzo wazne pytanie:

Po co sie produkujesz na Komputronie i naganiasz na 4zl i za tyle chcesz go kupic skoro to takie wielkie PR owskie kretactwo?

Moze jestes dobrym samarytaninem, ze chcesz odebrac akcje za 4zl od kogos i sam pozniej juz tracic???

Sam chcialbym kupic KOM za 4zl, ale chyba zdajesz sobie sprawe ze jest to niemozliwe...
    Lepiej kupuj teraz akcje puki sa tanie - 10zl to czysta okazja...
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~CzłowiekDemolka [83.6.108.*]
    Faktycznie, 10zł to wielka okazja ...tylko że dla sprzedającego :)
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~elek [217.168.139.*]
    spokojnie, spokojnie 3zl coraz blizej
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~Jacek [89.74.161.*]
    Ech, naganiacze, naganiacze. Skupujecie po 8,50 a za chwilę (dzień później) sprzedajecie po 9,5 i znowu zaczynacie naganiać na 8,5 i tak w kółko...
    Mam nadzieję, że nikt się na wasze zabawy nie nabierze :)

ps. miałem się tutaj nie odzwywać ale takie puste szukanie naiwnych mnie irytuje. Ludzie nie słuchajcie tych głupot o 3 zł. nie ma podstaw. Szybciej Karen wzrośnie do 4 niż Komputronik spadnie do takiej kwoty.

• Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~greg [85.200.94.*]
    wygląda na to, że jakaś spółdzielnia zaatakowała, bo info żadnego nie było. dla ukiszonach dobra okazja wyskoczyć, bo na trwałość takiego wzrostu bym nie liczył.
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~abc [81.15.221.*]
    Rośnie Balon- wejdziesz nie wyjdziesz!!!!!!
    Tak, tak a świstak zawija je w te sreberka :) co już sprzedałeś i teraz kolej na spadek aby powtórzyć kolejkę co? :)
    Tak, ktoś kto naganiał na spadki i skupował za 8 z groszami w parę dni nieźle zarobił. Przy 1000 akcji zyskał sobie 1500 zł :) a obrót był dużo większy niż 1000 akcji, niech o tym pomyślą drobni inwestorzy, którzy czytając te ciekawostki o spadku do 4 sprzedali... teraz znowu zacznie się naganianie na spadki, wyciąganie od spanikowanych i znowu wzrośnie itd... ludzie starajcie się myśleć. Panika to nie jest wyjście :) Ja stawiam na 12-14 zł. za pół roku.
    Techmex tak ładnie wpłynął na Komputronik bo cofnięto decyzję o likwidacji. Skoczył do góry i Karen też wzrósł. Ciekawe czy jutro na fali pójdzie dalej i ci co nie wsiedli do mini pociągu stracą... :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.15.221.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Ja nie bawię się w takie coś jak kupno i sprzedaż po tygodniu.
    Posty z ostatniego roku są głównie Twoje więc nie ma zbyt wiele do czytania :)
    Firma się rozwija w czwartym kwartale mimo kryzysu wypracowała zysk.
    Ciągle piszesz o funduszach które uciekły a fundusz figóruje wśród akcjonariuszy myślisz, że nikt tam nie zajrzy i kłamiesz w żywe oczy?
    To że tyle straciłeś świadczy o Tobie. Komputronik chodził kiedyś ponad 30 więc pewnie Twoje frustracje pochodzą z tamtego okresu.
    Teraz Komputronik jest niedoszacowany i spokojnie wzrośnie za jakiś czas.
    Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru bo trochę za bardzo się uniosłeś :)
    Skoro śledzisz posty z całego roku i nazywasz mnie kłamcą to proszę;
    Aviva Investors zmniejszył udział w Komputroniku do 4,77 proc.
    Aviva Investors TFI zmniejszył swój udział w akcjonariacie Komputronika poniżej progu 5 proc. i ma obecnie 4,77 proc. akcji tej spółki - poinformował Komputronik w komunikacie.
    Wed, 22 Jul 2009 17:31:00 GMT
    link dla formalności; http://www.gunplay.pl/index.php?q=Aviva
    Nie wiem czy wiesz Fundusz który schodzi poniżej progu 5% to tak jakby już go nie było w tym śmieciu, po za tym niedoszacowany to jest Karen a Komputronik jest przewartościowany a frustracje moje pochodzą z cwaniactwa Prezesa i jego rodzinki kosztem akcjonariuszy. Jeżeli chodzi o posty przy autorze masz numer IP komputera i sprawdź jaki jest procent moich postów, bo się bardzo mylisz. Po za tym, słowo figuruje tak poprawnie się pisze a nie przez ó, tak napisałeś w swoim poście. Pozdrawiam, olej Komputronik kup Karen tego zwalili z 30zł CETO -18zł NC na 0,54zł i ma zakamuflowane w gotówce kupę kasy, po wyżej 30mil. na co? i jakoś fundusz z niego nie ucieka a nawet przystąpił do PP poboru po 1zł pewnie aby uśrednić i cały czas trzyma.
    Przepraszam za osobiste wycieczki, trochę mnie poniosło :)
    Nie martw się prawdopodobnie jutro Komputronik spadnie jak ludzie ochłoną po Techmeksie. Jak dla mnie może, bo teraz lubię Agito (już 4 paczki do mnie dotarły - szybko, tanio i dziewczyny miłe przez telefon)

Ortografia. Błąd jak błąd, niestety w szkole byłem lepszy z matematyki niż z polskiego :)
    Pozdrawiam

ps. to nie ja zgłosiłem Twój post do moderatora, teraz już naprawdę postaram się nie zabierać głosu bo jestem w mniejszości i psuję szyki tym którzy być może z tego co tu piszą żyją...
    OK. Pozdrawiam a swoją drogą co mogło urazić moderatora, brak wulgaryzmów czy prawda o firmie. Jeszcze raz Pozdrawiam.
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~def [66.90.73.*]
    4 zyla do konca kwietnia zobaczycie popamietajcie ino moje slowa prorocze!!!
    Ale dziś mamy drogi papier! !!!
    A jaki obrót papierem 206 akcji. Myliłem się ostatnio pisząc, żeby sprzedać 1000 akcji to nie wystarczy tydzień tylko dwa :-).
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: emil_p [89.229.105.*]
    Prędzej chyba 14 po infie o przejęciu techa
    A może KAREN ten przynajmniej ma kasę.
    I masz odpowiedź
    Komputronik został z jedną akcją Techmexu
    DI, ESPI
    Puls Biznesu, pb.pl,26.02.2010 19:43
    Czytaj komentarze (0)
    Zobacz na forum ()
    38f1c36d-5ffb-442a-ae9f-7777361be0c5
    Emitent poinformował o sprzedaży w dniu 25 lutego 2010 r. podczas sesji giełdowej 472 791 akcji spółki Techmex po średniej cenie 2,27 zł.

Upoważniały one do 5,65 proc. głosów na WZA, a obecnie Komputronik posiada 1 akcję Techmex.
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~ert [77.113.153.*]
    zeby przejmowac trzeba miec kase - jak sie sprzedaje akcje to znaczy ze sie bardzo potrzebuje gotowki - oj bardzo. jaki teraz kurs obstawiasz?
    To, że potrzebują kasy jest wiadomo już dawno, a ze sprzedaży tego pakietu odzyskali niecały 1mil. zł. Wielu akcjonariuszy liczyło, ze coś skubną z Techmexu a oni uciekają. Brak pomysłu na robienie kasy. A może pościel, materace a może garnki z branży AGD ( ostatni nowy pomysł ) już blisko w tym kierunku. P. Prezes posiada urok osobisty i przekona starsze Panie do zakupów tych artykułów.
  • Re: Czekam na 4,00:) Autor: ~greg [85.200.94.*]
    dobre :-)
  • I jak tam ~roo? KUPILES JUZ KOM ZA 4ZŁ??? Autor: ~LagerBeer [83.168.76.*]
    Ha ha ha ;)

Pozdrawiam
[x]
KOMPUTRON 0,17% 6,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.