pozbadzcie sie tego papiera 10 zeta to dobra cena
bedzie ciezko bez spaku wartosci ale moze sie uda w koncu obroty zaskakujace:D
Obiecanego skupu akcji nie bedzie - szmal sie skonczył:P
Nie siej czlowieku paniki.
C/WK Karena przy cenie 0,48zl wynosi 0,53.
C/WK Komputronik przy cenie 9,97zl wynosi 0,62.
Komputronik przy cenie 3zl C/WK wynosilaby okolo 0,18 jak najwieksze bankruty. Dobrze o tym wiesz to i po co straszysz leszczy? Myslisz ze ktos kto ma komputronik jest tak niedorozwiniety, aby go sprzedac za takie pieniadze? To ze byl w zeszlym roku za 4zl nie znaczy ze to sie powtorzy. Cena 10zl to i tak wielka promocja...
Pozdrawiam akcjonariat
Popatrz sobie na to jak to było z Pronox. Dokładnie ten sam schemat.
Spółka nie potrafiła opanować zwiększającej się straty. Zaciągała kolejne kredyty dla poprawy płynności popadając w spirale strat. Do tego żeby stratę przekształcić w zysk konieczne są zdecydowane działania. Niestety nie widać ich w działaniach spółki. Nadal trwa PR owska kampania: mamy wzrosty, kolejne salony, wiekszy udzial....
Przemilczając to co najważniejsze:
ZWIEKSZYLIŚMY STRATE - na dodatek tak naprawde nie wiemy c z tym fantem zrobic
Po co sie produkujesz na Komputronie i naganiasz na 4zl i za tyle chcesz go kupic skoro to takie wielkie PR owskie kretactwo?
Moze jestes dobrym samarytaninem, ze chcesz odebrac akcje za 4zl od kogos i sam pozniej juz tracic???
Sam chcialbym kupic KOM za 4zl, ale chyba zdajesz sobie sprawe ze jest to niemozliwe...
Lepiej kupuj teraz akcje puki sa tanie - 10zl to czysta okazja...
Ech, naganiacze, naganiacze. Skupujecie po 8,50 a za chwilę (dzień później) sprzedajecie po 9,5 i znowu zaczynacie naganiać na 8,5 i tak w kółko...
Mam nadzieję, że nikt się na wasze zabawy nie nabierze :)
ps. miałem się tutaj nie odzwywać ale takie puste szukanie naiwnych mnie irytuje. Ludzie nie słuchajcie tych głupot o 3 zł. nie ma podstaw. Szybciej Karen wzrośnie do 4 niż Komputronik spadnie do takiej kwoty.
wygląda na to, że jakaś spółdzielnia zaatakowała, bo info żadnego nie było. dla ukiszonach dobra okazja wyskoczyć, bo na trwałość takiego wzrostu bym nie liczył.
Tak, ktoś kto naganiał na spadki i skupował za 8 z groszami w parę dni nieźle zarobił. Przy 1000 akcji zyskał sobie 1500 zł :) a obrót był dużo większy niż 1000 akcji, niech o tym pomyślą drobni inwestorzy, którzy czytając te ciekawostki o spadku do 4 sprzedali... teraz znowu zacznie się naganianie na spadki, wyciąganie od spanikowanych i znowu wzrośnie itd... ludzie starajcie się myśleć. Panika to nie jest wyjście :) Ja stawiam na 12-14 zł. za pół roku.
Techmex tak ładnie wpłynął na Komputronik bo cofnięto decyzję o likwidacji. Skoczył do góry i Karen też wzrósł. Ciekawe czy jutro na fali pójdzie dalej i ci co nie wsiedli do mini pociągu stracą... :)
Ja nie bawię się w takie coś jak kupno i sprzedaż po tygodniu.
Posty z ostatniego roku są głównie Twoje więc nie ma zbyt wiele do czytania :)
Firma się rozwija w czwartym kwartale mimo kryzysu wypracowała zysk.
Ciągle piszesz o funduszach które uciekły a fundusz figóruje wśród akcjonariuszy myślisz, że nikt tam nie zajrzy i kłamiesz w żywe oczy?
To że tyle straciłeś świadczy o Tobie. Komputronik chodził kiedyś ponad 30 więc pewnie Twoje frustracje pochodzą z tamtego okresu.
Teraz Komputronik jest niedoszacowany i spokojnie wzrośnie za jakiś czas.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru bo trochę za bardzo się uniosłeś :)
Skoro śledzisz posty z całego roku i nazywasz mnie kłamcą to proszę;
Aviva Investors zmniejszył udział w Komputroniku do 4,77 proc.
Aviva Investors TFI zmniejszył swój udział w akcjonariacie Komputronika poniżej progu 5 proc. i ma obecnie 4,77 proc. akcji tej spółki - poinformował Komputronik w komunikacie.
Wed, 22 Jul 2009 17:31:00 GMT
link dla formalności; http://www.gunplay.pl/index.php?q=Aviva
Nie wiem czy wiesz Fundusz który schodzi poniżej progu 5% to tak jakby już go nie było w tym śmieciu, po za tym niedoszacowany to jest Karen a Komputronik jest przewartościowany a frustracje moje pochodzą z cwaniactwa Prezesa i jego rodzinki kosztem akcjonariuszy. Jeżeli chodzi o posty przy autorze masz numer IP komputera i sprawdź jaki jest procent moich postów, bo się bardzo mylisz. Po za tym, słowo figuruje tak poprawnie się pisze a nie przez ó, tak napisałeś w swoim poście. Pozdrawiam, olej Komputronik kup Karen tego zwalili z 30zł CETO -18zł NC na 0,54zł i ma zakamuflowane w gotówce kupę kasy, po wyżej 30mil. na co? i jakoś fundusz z niego nie ucieka a nawet przystąpił do PP poboru po 1zł pewnie aby uśrednić i cały czas trzyma.
Przepraszam za osobiste wycieczki, trochę mnie poniosło :)
Nie martw się prawdopodobnie jutro Komputronik spadnie jak ludzie ochłoną po Techmeksie. Jak dla mnie może, bo teraz lubię Agito (już 4 paczki do mnie dotarły - szybko, tanio i dziewczyny miłe przez telefon)
Ortografia. Błąd jak błąd, niestety w szkole byłem lepszy z matematyki niż z polskiego :)
Pozdrawiam
ps. to nie ja zgłosiłem Twój post do moderatora, teraz już naprawdę postaram się nie zabierać głosu bo jestem w mniejszości i psuję szyki tym którzy być może z tego co tu piszą żyją...
I masz odpowiedź
Komputronik został z jedną akcją Techmexu
DI, ESPI
Puls Biznesu, pb.pl,26.02.2010 19:43
Czytaj komentarze (0)
Zobacz na forum ()
38f1c36d-5ffb-442a-ae9f-7777361be0c5
Emitent poinformował o sprzedaży w dniu 25 lutego 2010 r. podczas sesji giełdowej 472 791 akcji spółki Techmex po średniej cenie 2,27 zł.
Upoważniały one do 5,65 proc. głosów na WZA, a obecnie Komputronik posiada 1 akcję Techmex.
To, że potrzebują kasy jest wiadomo już dawno, a ze sprzedaży tego pakietu odzyskali niecały 1mil. zł. Wielu akcjonariuszy liczyło, ze coś skubną z Techmexu a oni uciekają. Brak pomysłu na robienie kasy. A może pościel, materace a może garnki z branży AGD ( ostatni nowy pomysł ) już blisko w tym kierunku. P. Prezes posiada urok osobisty i przekona starsze Panie do zakupów tych artykułów.