Patrowicz mnie oszukał i okradł,mam 500 tysięcy śmiecia i w poniedziałek chcę sprzedać wszystko po 10 groszy,gdzie mogę odrobić chociaż trochę ukradzionej przez mitomana,oszusta,kłamcę i złodzieja kasy? :(
dziękuję ale na ERGU teraz ten złodziej okrada ludzi,nigdy więcej jego kłamliwych śmierdzących śmieciuchów,gdzie ten spasiony handlarz starym RTV tam nie ja
Pamiętaj o jednym nie chwytaj się tego w co Patrowicz wchodzi bo wyjdziesz na tym jak Zabłocki na mydle raz się przejechałem co prawda mało straciłem ale od tej pory mam nauczkę, chcesz odrobić straty hm poszukaj perełek na NC
inwestuj tylko w new connect, proponuje Oneray, ktos od kilku dni skupuje spore pakiety, wiec chyba cos bedzie sie dzialo. Poza tym moze GPSW bo spadli juz o polowe, wiec nawet spekulacyjnie bedzie mozna zarobic. Tak na dluzej to polecilbym Ekoexport, moze Index Copernicus, choc trzeba uwazac bo juz sporo zyskali. Ciekawie moze byc na GPF Causa, ostanio spore ruchy w obydwie strony, ostatnio w dol, wiec raczej teraz up. Ale to tylko moje przemyslenia.
Dlaczego taka ironia? Jaki pan guru? Sądziłem,że mówi prawdę o przejęciu,planach itd...okazało się,że dałem się nabrać,jak naiwniak.Ty nigdy nie popełniłeś żadnego błędu w życiu? Po prostu nigdy już nie wejdę w żadną spółkę, w której złodziej/handlarz rtv siedzi,mam nauczkę do końca życia.
jak przyjdzie hossa to bedzie ostry ruch z 7gr na 30gr lub okolice
potem z pol roku przestoju i znowu ruch ale juz na 1zl lub wyzej
od 1zl jezeli beda dalej cos robic i budowac :) to szybko sie moze zrobic -zgduje 3 czy 5zl
5zl to 71razy tyle co dzis - pomysl ile mozesz miec kapusty :)