TAK POWAŻNIE TO GRAM OD 1994 ROKU A, NA PRZYKŁADZIE BBICAPNFI TESTUJĘ JAKIE PRZEŁOŻENIE MA CZĘSTE PISANIE O SPÓŁCE NA FORUM NA LICZBĘ ZLECEŃ NA SPÓŁCE.
DZISIAJ DO 9.30 BYŁEM POD WRAŻENIEM.
NAWIASEM MÓWIĄC BBICAPNFI JEST NAPRAWDĘ MINIMUM 50% ZA TANI ,ALE KAŻDA SPÓŁKA MA SWOJE PIĘĆ MINUT A NASZ PUPIL JUŻ NIEDŁUGO
dzisiaj to była cisza przed burzą,kolejna sesja bez spadku choć rynek koryguje.
Nie ma się co dziwić: fundamenty b.d
wycena niska
technicznie b.d
OJ SIE BĘDZI DZIAŁO
MAREK29 - tak naganiasz naganiasz, a OFE NORDEA zmniejszyła zaangażowanie, więc nie wiem czy to taka super inwestycja, z drugiej strony ktoś to odebrał i ewidentnie skupuje
bronie mojego gniota pamiętam jak fundusz informował ,że sprzedał ACE PO 1.2ZŁ TERAZ JEST OKOŁO 7ZŁ , JWC FUNDUSZE WYRZUCALI PO 6 ZŁ, A ACTION PO 4ZŁ A JEST PO 17ZŁ.
Reasumując baba z wozu koniom lżej
Pozostaje pytanie czy lepiej mieć akcje gzie rządzą fundusze czy lepiej gdy rządzi SPEKUŁA
niestety Dexter i Stary mają rację , gniot i tyle. Opór na 2,11/2,12 jest w najbliższym czasie nie do przejścia. Trochę szkoda bo gniot rzeczywiście mógłby w końcu ruszyc , ale nie teraz i nie w nabliższym czasie.
JUŻ NIE NAGANIAM ,ALE OSTATNIE PRZEMYŚLENIE;
JEŚLI NIEGNIOTY POSZŁY OSTATNIO W DÓŁ A NASZ GNIOT Z WYWALAJĄCYM FUNDUSZEM NIE TO WOLĘ MIEĆ TAKIEGO GNIOTA .