Ja dodam jeszcze jedno, a właściwie powtórzę.
Zachowanie kursu w ostatnich dniach sugeruje, że nie tylko budzi się delikatnie popyt, co też jakby sternik już był na pokładzie i ryzuje wykres miodzio.
Jeżeli mam rację, to sternik nie pozwoli już na zwałkę kursu, by mu się formacja nie spingoliła.
Mogę się mylić...ja i tak będę trzymał bbc nim osiągnie cenę jaka mnie usatysfakcjonuje, tzn. 3.30-3.40 krótkoterminowo, ok 8 złotych w średnim terminie.
BBIZEN C/WK 1,71
MCI 1,14
IDM 0.78
CAPITAL 0.84
BBIDEV 0.71
BBICAP 0.50
Z funduszy najtańszy jast BBICAPNFI,poza tym aktywa takie jak internity,izns,urosły bardzo dużo a instal został przejęty przez AWBUD po 3,00 zł co też spowoduje wzrost INSTALU czy się to komu podoba czy nie.
Dlatego uważam że 50% wzrostu się nam należy
Ja w ogóle mam wrażenie , że 2010 rok to będzie rok odrodzenia kursu platformy bbi.
BBZ już wstępnie potencjał pokazał i dał zarobić, ale bbc i bbd mają chyba większy potencjał wzrostu. Nie tylko mają co odrabiać, ale są fundamentalnie całkiem całkiem...
A tłum na bbd niech robi co tam uważa. Potem mogą siedzieć i obgryzać paznokcie, jak to, co wywalali po 0,33 czy (być może) 0,27 będzie chodzić po 1,5 jeszcze w tym lub w przyszłym roku....
Giełda nie takie rzeczy widziała i jeszcze niejedno zobaczy :)