Już niedługo sie pewnie przekonacie jak podadza info o redukcji stanu posiadania. A co nie obserwowałes obrotów przez te trzy dni. Toż to ślepy by lasą namacal , że trzeba zawijac sie z tego kwitu :)))
widziales bolku, jak ktos wciagnal kolejny raz ponad 50tys. papiera, sam sobie burku odpowiedz co tu sie bedzie dzialo, tak sie konczy ujadanie, mozesz dokupic jutro po 40gr
Ohhhh... leszcze oślizłe Założyliście sobie kółeczko wzajemnego pocieszania sie i teraz kto przeciwny ten wróg :))) Rozuniem , żę trudno sie pogodzic ze strata , jednak czasami trzeba ćąć straty i minimalizowac koszty , co w Waszym przypadku byłoby najrozsądniejsze.
Ty mnie tu nie zawijaj o ortografii , bo każdy wie o co biega. Znalazł sie Polonista przyjeb...ny... Nie masz argumentów , bo starzeje Ci sie rozum , a może raczej lasuje od tej zwały :))) Tak na marginesie , to niechciał bys sie spotkac z takim starym Cieciem :))
Tak swoja drogą , to nie dziwi mnie Wasz niepoprawny optymizm. Wielu z Was dopiero zaczyna tę przygode i wielu również popełnia ten sam błąd licząc , że tym razem sie uda:)))
Jeżeli o to chodzi , to tu nie ma sentymentów i każdy pośrednio lub bezposrednio o tym się przekonał. Więc druzgocąca prawda o kursie wywołuje na wątku powszechna oburzenie , odzwierciedlając to wszelkiego rodzeju epitetemi , które nie wiele współnego mają z prawda , a stanowią o jego autorach.
Ja ze swej strony chciałbym Wam pożyczyć wzrostów , co jeste nie możliwe na tym papierze :)))
Początkujący to chyba ty jesteś hahah, tu jedynie idzie sie pośmiać , jeśli jesteś taki miłosierny dla ludzi to ich oświeć i podaj konkretne argumenty a nie teksty typu: "zwała", "dno", "uciekać" .... żenada ale rozbawia ....pozdrawiam
kolejny dzien i kolejny raz to samo - godzina 15:52, ktos ponownie kupuje wszystkie zlecenia po 32 - ponad 50tys. papiera, ale ludzie pokroju Wladcy debili z pewnoscia uznaja ze to jakis leszcz i ze i tak bedzie zwala. Ten leszcz chyba lubi tracic kase, skupil "na gorce" juz z 300-400 tys.akcji a moze tez i mniejsze pakiety, ktore ciezko wylapac. Macie jeszcze watpliwosci jaki kierunek obierze kurs?