Jak Wig20 rósł o prawie 40%,JAGO spadło o 43%,z małą korektą.Pózniej mimo sprzyjających warunków rynkowych,kurs krecił sie ok.2zł i czekał na okazję do korekty.Korekta na rynkach właśnie się zaczęła.APEL DO WIĘKSZOŚCIOWYCH akcjonariuszy tej spółki.NO PANOWIE,dajcie kolejny raz popis,jak się zwala kurs,bo na to tylko Was stać.Uważam ,że małe i średnie spólki powinny teraz rosnąć w korekcie.Niech spadają te,które najwiecej wzrosły m.inn. z Wig-u 20.Mam racje?Pożyjemy,zobaczymy.
Ciekawe jest to że spólka uregulowała zobowiązanie w wysokości 750 000 PLN płacąc własnymi akcjami po 2,5 za 1 akcje.
Jaki ma w tym interas osoba przyjmujaca akcje skoro kur nie może przebić 2 PLN?
wiesz co możesz mieć rację, zastanawiam się tylko co toba kieruje, jeżeli nie masz akcji a zakładam że nie masz skoro jesteś przekonany o słabości spółki, skąd bieżesz energię żeby się tu tak intensywnie udzielać, straciłeś na niej czy są inne powody?
to proste umoczyłem parę zeta..........
i czuje że odkupię za 1,50 .....aby później sprzedać po 2,50..........
w ten sposób odrobię te kilka tyś.
coś mi się jednak wydaje że spadnie niżej...........patrz USA.......
widze ,ze z Was są inwestorzy na jeden dzień i powinno sie za to dostawać po głowie a co do Jago to ja spię spokojnie ponieważ spółka jest dość silna na rynku ,ma dobre dość wyniki oraz jest dość niedowartosciowana by móc iść na dość ciekawe poziomy no i Elka oraz Elek wróżą dość spektakularnie dla tej spółki /do góry/
oby spadło nawet na 1 zł...........
stormm był po 18 zleciał na 45 groszy..........
elek był po 80 zleciał na 5 zł..........Gant po 140 spadł na 9 zł..... --- w bessie.........
MN ------- ma dobra rękę............Jago zleci na 1 zł............i odbije na 2 - 3 zł za 2 lata !!!!!!!!!!
to mi wystarczy............kasa na zakupy czeka ,,,,,, ale póki co jest za drogo,,,,,,,,
Ciągle piszesz o spadkach bez względu na kurs
bez znaczenia czy idzie w górę czy w dół
Tylko piszesz i piszesz a cokolwiek kiedyś coś kupiłeś?
przecież szło zarobić na tej spółce już tyle pieniędzy
Jak cały czas będziesz (już teraz nie wiem gdzie czy na 1,60zł czy na 1 zł) tylko czekał na swoją upragnioną cene to może się w końcu okazać, że dostaniesz te akcje ale jak już będą likwidować giełdy papierów wartościowych ale ile Ty wtedy będziesz miał lat?
co za naganiacz ...1 zl hahaha to ja kupie 500 tys po 1 zl:))) co za debil, 1zl czlowieku to sobie wysnij w Twojej wlasnej bajce, i jeszce mi powiedz ze kghm bedzie po 20 zl :)) tak t5ak czekaj kolego na 1 zl...... obys nie umarl ze starosci