• powrot popytu Autor: ~enap [82.22.214.*]
    Znow mozna zauwazyc pojawiajacy sie popyt z ukrytymi zleceniami 1,61/1,63 , ciekaw jestem czy ktos sie ujawni na tej spolce
  • Re: powrot popytu Autor: -Logic [91.94.147.*]
    Jednak w technice sygnaly S dla krokiego terminu dla sredniego aktualny sygnał kupna
  • Re: powrot popytu Autor: ~enap [82.22.214.*]
    ale widzisz jak ciezko tutaj sie gra na AT byl silny sygnal kupna a wypicie kilkuprocentowe , teraz sygnal sprzedazy moze oznaczac tygodniowe kiszenie i zebranie kolejnych pakietow przez kogos komu nie zalezy na wzroscie w tej chwili.
  • Re: powrot popytu Autor: -Logic [91.94.164.*]
    Ja wchodze przy sygnałach dla sredniego terminu tzn na interwalach tygodniowych. Tutaj jest aktywny sygnał i raczej go nie zlamia jak patrze co sie dzieje. Zlecenie po 1,62 dzis mnie zabiły co znikało kupno po 1,62 bo konczyło sie ukryte ktos dokładał znowu 20 lub wiecej tysiecy. Na fixie na chwile pokazalo sie jak juz puscili 25kna kupnie po 1,62 tak jakby ktos chcial pokazac jeszcze tyle chce na 100% i uciekł.
    Enap ładnie sie prezentuje i nie zmieni tego sygnał w krótkim terminie. Obecnie mam za 55 portfela i dokupie jeszcze za 15% jak zacznie wychodzic z formacji tzn minie na close1,72.

jezeli kiedykolwiek przebijemy 1,85 pln wtedy rozpocznie sie jazda na enapie tak do 2,50 jak narazie byly nieudane proby, mam nadzieje ze fundamenty pomoga i po wynikach 12/02 cos mocniejszego nastapi.
  • Re: powrot popytu Autor: -Logic [91.94.156.*]
    Dosyc sprawnie poruszam sie po społkach metodami AT i teraz nie wiem jak ale ... wyszlo mi ze enap powinien kosztować 6 złotych - tzn ze tam szykowany jest ruch - znasz zapewne spolke od strony fundamentalnej (tutaj znowu noga jestem) uwazasz ze to mozliwe bez mowienia o spolce jako o balonie?
    Rysowałem podpierajac sie cyklami liniami wybicia linie fibo itd - mozesz mi wierzyc lub nie ale akurat AT jest moja bardzo mocna stroną.
  • Re: powrot popytu Autor: ~oloolo [84.40.166.*]
    a ja czekam, ciagle czekam i powolutku dokupuje... choc juz prawie nie mam za co..... :-((
    sprzedam chyba LUGA bo juz poszedl w gore ladnie ( choc moze jeszcze pojdzie ) i zapuszcze zakupy na ENAPIE.
    Zima ciezka, sieci sie psuja, naprawiac trzeba. Na poludniu Polski pelno energetycznych awarii to chyba cos tam chlopaki z ENAPU reperują????
    Moze ktos gdzies cos czytal albo ma jakies info na temat przewidywanych wynikow???
    Inwestuje ZAWSZE na kilka miesiecy minimum ( nie mam zdrowia i czasu na DT a na AT sie nie znam ) i mam "czuja" ze 2010 to bedzie dobry rok dla takich firm jak ENAP. Choć spier....iczyc wszystko mozna.....

fundamentalnie 6 zl to bylby balon nie ma co ukrywac , tak bylo 2 lata temu kiedy zrobili szczyt przed emisja z pp, ktora jak sie pozniej okazalo nie powiadla sie.Godziwa cena na dzis to 2,50 , srednio branzowo ponad 3 zl, a z perspektywicznie przy braku kwartalnych wpadek przy wynikach 4 zl na koniec roku przy 3,3 mln zysku za 2010
    co do wynikow za 2009 mysle ze fajnie bedzie jak osiagna 2,5mln bo to byl naprawde ciezki rok dla firm i o dobra marze nie tak latwo bylo.
[x]
ENAP 4,26% 2,94 2025-09-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.