Dnia 2010-01-21 o godz. 19:33 ~dfp napisał(a):
> no to spolka ladnie sie rozwija, w tym tygodniu zapowiada
> sie 3zl.
> http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content
> _start=show&id=6325&ncc_index=DFP&i
> d_tr=1
info naprawdę niezłe, zobaczymy jak jutro ruszy od rana
ale zobaczcie jaka cisza na forum jak mamy dobre info to coniektorzy sie wypowiadaja a reszta cicho siedzi wywalili i tyle a my jedziemy wyzej i tak do splitu(a tak w nawiasie to kiedy zapowiadaja ten split?)
splity maja to do siebie ze nie da sie przewidziec dokladnej daty a jedynie orientacyjna, ale mozna przyjac ze procedura nie potrwa dluzej niz dwa miesiace. do tego czasu spekulanci zdaza niezle wywindowac kurs.
Lubię takie kółka wzajemnej adoracji, poklepywanie się po plecach, jak to miło wygląda, zupełnie jakby nie chodziło o pieniądze i kierunek też tylko jeden. A skąd wiecie, czy będzie szło do góry. Bo spółka info podała. Będzie szło jak będą chętni na akcje po wyższych cenach, jak nie to nie ruszy.
zadne to odkrycie co powiedizales. gwarancji tez zadnych nie ma, ale spojrz ile ostatnio spolka stracila i na pozytywne rzeczy ktore tam sie dzieja. dlaczego ma nie isc do gory, skoro np. taki Cerabud zupelnie bez powodu zyskal 400%.
To prawda co mówisz, bo spółka jest fundamentalnie dobra i w jakimś tam terminie da zarobić i to solidnie, nie ma obawy, ale samo info nic nie zdziała.
nie rozumiem ludzi, pompuja jakis szajs typu Cerabud, wczesniej Hurtimex bez powodu a na swietne infa reaguja w sposob umiarkowany (Eficom, Krec). zobaczymy co jutro zrobia z DFP
na razie cisza....wykres nieciekawy....no chyba ze to pierwsze info z calej listy i bedziemy mieli podwojne dno....wczoraj wyraznie brali i dzis beda tez...ale pewnie czekaja na dawcow kapitalu i rusza pozniej...tak z 40-50K do 3pln moze sie przewinac takze jak rusza to wyciagna troche akcji...
Weż mnie nie rozbrajaj, każdy kupował po zeta? ciekawe, jakoś twoje wpisy są jak dfp miał cenę 2,50-3zł. Zresztą nawet gdyby spadł do zeta i ktoś po tyle kupował, to jaki ma z tego interes.
Zresztą ja nie gram na giełdzie, żey czytać czyjeś komenty na forum, i się tym podbudowywać, ale po to żeby zarobić. Czy ten kto pisał te wspaniałe komenty odda ci pieniądze, jak akcje spadną. Człowieku to nie forum do pogadanek, ile razy mam to pisać. Tu chodzi o to żebyś przechytrzył drugiego, a nie urządzał z nim pogawędki.
Przepraszam, ze naruszylem spokoj tak powaznego inwestora :P. A swoja droga ironia mojej wypowiedzi jest tak czytelna, ze nie rozumiem dlaczego jej nie pojales.
Czyzbys zapomnial, ze swiat sie na gieldzie nie konczy? Idz spacer, wypij dobre piwko, obejzyj jakis dobry film albo kabaret , i ...gwarantuje; wroci usmiech na twarzy i trzezwe spojzenie na wszystko, na gielde tez...
Pozdrawiam....Puch
P.S. Na forum mozna znalezc moje wpisy, gdzie podaje jakie spolki z NC posiadam i po ile kupione ( w zasadzie tego nie robie ale zdarzylo sie )
Już teraz rozumiem, kupujesz powiedzmy 100 akcji po 2,50 i jak urośnie do 3zł to sprzedajesz i masz 40 zeta po prowizji na to piwo. No to faktycznie nie masz stresu, ale dla mnie giełda to nie zabawa, bez urazy.