do środy muszę mieć kasę na koncie u notariusza żeby zamknąć zakup kilku nieruchomości żal było oddawać po tak niskiej cenie, bo 1.50 murowane a 2 przed debiutem będzie jak nic
spadki dotyczyły kilku papierów
Niestety jak bym nie miał kasy stracił bym wadium.
Ogłaszam koniec promocji - a za dwa tygodnie wracam na nc z kasa ze sprzedaży poprzedniej inwestycji - będzie się działo
Panowie się czepiacie i śmiejecie ..
ZAZDROŚĆ!!! ????
Kolega odlboy wchodził po 0.49 i tłumaczyć się nikomu nie musi dlaczego sprzedawał tym bardziej nie zrozumiałe jest ze ktoś w ogóle ma czelność się śmiać że ma fantazje, niby po co miałby to robić wystarczy poczytać jego wcześniejsze posty i sprawdzić że to nie gość który właśnie ze szkoły wrócił i mama podaje mu obiad .....
no wiesz w sumie jak by nie pisal to nikt by sie nie pytal ale jak ktos pisze przy takich obrotach musi sfinalizowac kupno kilku nieruchmosci to troche smieszne jest bo za to kawalerke ledwo kupisz a przeciez nie zrbil koles wszystkich obrotow .
wiec nie dziw sie tych ludzi.
z finansów nie - ale może wystarczy wartość moich nieruchomości 2.43 mln - może na licencjat wystarczy - 15 lat temu na koncie miałem (w przeliczeniu na dziś) -5 000 PLN
dyskusja zbiegła na nie merytoryczne tory, trzymajcie ffi jak najdłużej, wskazane sprzedaż na górkach jak ktoś wyczuje i zakup na dołkach macie (mamy- bo wrócę tu a dwa tygodnie- przed sobą wzrost do 2 z przodu) z 3 -4 miesiące wzrostu, njfjak\jniesze jest to że nawet ci co kupią za 2 lub wyżej to nie stracąbo taspolka bę za 3 a może za 4 za rok.
postafiam z staly assjonariat ffi ) garrego, alcybiadesa również karola i paru innych
nietety nie jestem obrażalski - życzę zysków wszystkim
nie jestem:
najbogatszy.
najprzystojniejszy
najinteligętniejszy,
najbadziej przebiegły,
najmądrzejszy,
w ogóle nie wiem czy jestem w czymś naj,
i co z tego skoro jestem szczęśliwy (nie najszczęśliwszy)
"zadowolniony" byłoby właściwszym słowem - tak mówi mój sąsiad Rosjanin
Old-boy.- dawniej pieniądze posiadali ludzie z klasą, - dzisiaj jest różnie, Nie każdy pasuje do pieniędzy, i nie do każdego pieniądze. Robi się "straszno i śmieszno".
Dawniej pieniądze miała - Inteligencja, dzisiaj -Spekulanci. Takie czasy...