jeden ziomek sie wysypal i wszyscy sie trzesa ze strachu, ze tez nie ma innego kozka ktory by tu nadal wlasciwy kierunek a nie jedena osoba kieruje tu wszystkim, zenada
Slay pewnie juz tez czeka po 0.16 i 0.17 zeby w przyszlosci zrobic powtorke z rozrywki, a leszcze oczywiscie mu z pocalowaniem reki oddadza, przeciez znow musza odkupic po 0.22 i wyzej... no comment:)
SLay oby cie ubrali w przyszlosci na to licze, jestes beszczelny sowim zachowaniem w stosunku do innych...iel obrales 1 tys akcji???? haha
Prawdziwy inwestor by sie nie znizal do twego poziomu i sie chwalil tym ze sprzedal komus drozej i w dodoatku "ubral". Bedziesz lykal po 0.3 ....
Bananowy dzieciak...zal wchodzic na forum, przez takich jak tY...
a ja myślałem że ty jesteś giwera a tu wypierdziany kapiszon z taką ilością gotówki jaką grasz na tej spóle zasuwaj do wistuli kup garniturek i wakat żigolaka czeka na ciebie w domu spokojnej starości średnia wieku twoich klientek oraz klientów to 80.......... ale lat JA JA JA JA.
no tez tak myslalem ze Slay to kozak i nie wiadomo ile tego papiera ma, a to zwykla plotka, sam mam ponad 200tys akcji, ale nie mam zamiaru oddawac na tych poziomach, jakos wierze ze w koncu wystrzeli na minimum 0.40 - 0.50, w koncu nie wiele pozostalo nam dobrych spolek ktore wciaz sa na minimach. Zatem wniosek ze to jakis fundusz sypal a nie jakis tam Slay ktory duzo ryczy a malo mleka daje:). Pozdro dla wszystkich\m/
moge być leszczem... ale na takiego śmiećka po 1 gorsz to szkoda kaski.....
powiem tak - niebywałe jest tez zamie szczanie infa o tej porze czyli przed sesja....co oni chcieli osiągnąć... pamiętaj AT to zdyskontowana przyszłość.... ale ubiór wam zrobiliśmy....
Z czego ty się debilu cieszysz?
Że ktoś straci. To takie zabawne?
Jesteś nic nie wartym śmieciem.
Kiedyś słyszałem jak w salonie sam dwóch dupków gadało
" co za frajer , nowe auto kupuje, ale ćwok"
Wiesz co mu powiedziałem
Że dzięki takim bogatym frajerom jak ja.
Ten śmieć za 5 lat kupi ode mnie ten używany samochód , którego ja się pozbędę , bo dla mnie będzie już za stary, a on będzie się cieszył przed znajomymi i rodziną jak murzyn blaszką , jakie to piękne auto ma.
Tylko kretyn nie pomyśli, że gdyby nie ja to od kogo by kupił 5-letnie auto.
Tak i ty śmieciu , gdyby nie inni to komu byś sprzedał te swoje marne parę akcji.
Niestety jesteś jak większość Polaków zaszczuty pogardą i cieszący się nieszczęściem innych. Dla mnie tacy ludzie to śmieci.