• macie swoją okazję Autor: ~RK [188.147.117.*]
    Zarząd Spółki MERA SCHODY S.A. informuje, że w dniu wczorajszym otrzymał zawiadomienie od członka Rady Nadzorczej spółki o dokonanych przez niego transakcjach na akcjach Mera Schody S.A.:
    - w dniu 11.01.2010 r. sprzedaży 11311 sztuk akcji w średniej cenie 4,04 zł.
    - w dniu 04.12.2009 r. sprzedaży 250 sztuk akcji w średniej cenie 4,05 zł.
    - w dniu 07.12.2009 r. sprzedaży 3439 sztuk akcji w średniej cenie 4,05 zł.
  • Re: macie swoją okazję Autor: andrzejkrawiec [83.11.102.*]
    Ciekawe dlaczego Zarzad sprzedaje akcje?
  • Re: macie swoją okazję Autor: ~____kreska__________ [79.190.173.*]
    ...żeby kupić mógł ktoś.
    - Ja kupiłem troszkę. Nie zaszkodzi.
  • Re: macie swoją okazję Autor: ~mera [212.51.207.*]
    Nie żaden zarząd sprzedaje tylko jeden gość który w dodatku zostanie odwołany z RN. To nie jest istotne info. 20k akcji to mają najmniejsi akcjonariusze
  • Re: macie swoją okazję Autor: ~mera [212.51.207.*]
    Jak były dobre infa to nie widziałeś a teraz jak pedałek rzucił 20k na waciki to straszysz
    wytrzymacie pół roku?
    - wytrzymajcie.
    Jak nie będzie bardzo dobrze to każdemu wysyłam pół litra wódki.
    Ale jak będzie dobrze, to oczekuję od każdego koniaczka.
    -
    -
    -
    tłumaczę - jak będzie źle to wszyscy jestesmy umoczeni, ja szczególnie, bo w Merze jestem ubrany niemal po uszy
    - jak bardzo dobrze to.... będzie was stac nie tylko na koniaka dla mnie, ale i na ładne autko dla kochanki, czy kogo tam macie.
    mamy deal?
    Mnie nie musisz tak kusic:) Ja wszedlem w te spolke z pelna swiadomoscia i wiedzialem co robie. Co prawda nie mam juz luznego kapitalu, ale jak cos wykombinuje to jeszcze dokupie, jak bedzie po tej cenie:)
    to ja napisałem że nawet jak będę tak biedny że nie będę miał co do garnka włożyć to wyślę wam wódkę, a Ty piszesz, że jak będziesz bogaty że nie będziesz wiedział co z kasą zrobić to nawet na koniaka dla mnie bedziesz żałował?!

oj... a gdzie miłość bliźniego?
    OK:) Niech Ci bedzie:) Jak bede bogaty to dostaniesz skrzynke przedniego koniaka:)
[x]
MERA -2,75% 1,06 2026-05-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.