Zarząd Spółki MERA SCHODY S.A. informuje, że w dniu wczorajszym otrzymał zawiadomienie od członka Rady Nadzorczej spółki o dokonanych przez niego transakcjach na akcjach Mera Schody S.A.:
- w dniu 11.01.2010 r. sprzedaży 11311 sztuk akcji w średniej cenie 4,04 zł.
- w dniu 04.12.2009 r. sprzedaży 250 sztuk akcji w średniej cenie 4,05 zł.
- w dniu 07.12.2009 r. sprzedaży 3439 sztuk akcji w średniej cenie 4,05 zł.
Nie żaden zarząd sprzedaje tylko jeden gość który w dodatku zostanie odwołany z RN. To nie jest istotne info. 20k akcji to mają najmniejsi akcjonariusze
wytrzymacie pół roku?
- wytrzymajcie.
Jak nie będzie bardzo dobrze to każdemu wysyłam pół litra wódki.
Ale jak będzie dobrze, to oczekuję od każdego koniaczka.
-
-
-
tłumaczę - jak będzie źle to wszyscy jestesmy umoczeni, ja szczególnie, bo w Merze jestem ubrany niemal po uszy
- jak bardzo dobrze to.... będzie was stac nie tylko na koniaka dla mnie, ale i na ładne autko dla kochanki, czy kogo tam macie.
mamy deal?
Mnie nie musisz tak kusic:) Ja wszedlem w te spolke z pelna swiadomoscia i wiedzialem co robie. Co prawda nie mam juz luznego kapitalu, ale jak cos wykombinuje to jeszcze dokupie, jak bedzie po tej cenie:)
to ja napisałem że nawet jak będę tak biedny że nie będę miał co do garnka włożyć to wyślę wam wódkę, a Ty piszesz, że jak będziesz bogaty że nie będziesz wiedział co z kasą zrobić to nawet na koniaka dla mnie bedziesz żałował?!