Ta spółka nie ma szans na przegraną. Konkurencja jest w tym sektorze wybitnie ostra, ale powoli traci wszelkie atuty. Jeśli dojdzie do połączenia z Autorem, to reszta ma pozamiatane.
Uważam że to bardziej nie konkurencja tylko koniunktura ale ona wraca myśle że po 4 kwartale coś możan więcej powiedzieć dobrego o tym :) i w I kwartał który w zeszłym roku był tragiczny wejdziemy z mocną przebitką :)
NO TAK, W DŁUŻSZEJ PERSPEKTYWIE ZARZĄD PRD NAUCZY SIĘ .... NURKOWAĆ, A ZWAŻYWSZY NA ZNACZĄCE STRATY AUTOR NIE WIADOMO CZY ICH SPLATA I PRZEJECIE SPOLKI (BO SKAD TE STRATY SIE WZIEŁY) BEDZIE W PERSPEKTYWIE OPŁACALNE. OBY PREZIESIE NIE UTOPILY...NURKUJAC
dobrze prosperującej firmy nie można tanio kupic, autor majac duzych klientow przemyslowych pewnie wpadl w straty przez slabe zarzadzanie, procad sobie z tym poradzi a potencjal rynku autora zwroci się procadowi z nawiazką, to nie bedzie nurkowanie tylko snorkeling
NIe wiem po co tu napinać muskuły przecież Autor to spółka o przychodach 6 razy mniejszych niż procad i zapewne o kapitale własnym nie przekraczającym milionika. Faktycznie bardziej interesujące wydawać się może kapitał ludzki tej firemki oraz baza firm w dużej części związana zapewne z przemysłem górniczym. Nie wiem czy mają straty czy zyski bo dyliżansu nie robiłem ale za to obserwator normalnie poinformowany że wszystko wie.
No nie Czpajew, a ja myślałem, że o spółce wiesz wszystko. Załamałeś mnie. Tete dane o stratach Autora to m.in. pytanie do Prezesa J. od dziennikarza bodajże pulsu biznesu, w TVN. Skąd innąd Prezes ładnie skręcił w odpowiedzi.
Nie oglądałem tego wywiadu o ile taki wogle był a raczej trudno było by go mi przeoczyć ale całkiem możliwe-choć w wyszukiwarce tvncbnc go nie ma . Możliwe też że jezeli Procad operacyjnie po 3 kwartalach miał startę to i Autor mógł ją mieć. Wiedza dziennikarska to też żaden nie pewnik i wolałbym nie czytać tu na forum jakichś podtekstów.
p.s. Wiem że kibicujesz nam jeszcze od czasów przedskupowych - nie mów że nic nie kupileś -jak tak to szkoada a może jednak i tylko tak sobie pisałeś to wszystko dla zmyły.
przede wszystkim mega promocje plus cięcie kosztów no i wiadomo 4 kwartał, stabilna waluta. Na zero to wyszli w 3 kwartale więc w 4 pytanie brzmi tylko ile zarobili.
Podejrzewam że teraz mogą mieć w styczniu troche problemów ze szkoleniami przez te mrozy ale licze na te bardzo duże kontrakty dla DesArt oraz coraz większe wpływy z archisace.