niezli goscie, postawii batona na sprzedazy, zeby wyleszczyc typow, a ktos go zaczal rozbierac i wycofali. widac ze spolka ostro skupuje windujac kurs, wiec nie dajmy sie wyleszczyc, zobaczymy jak daleko go pchna.
widac ze zupelnie nie znasz spolki :-), wiec sie nie wypowiadaj lepiej. jakbys choc troche poobserwowal kurs i transakcje to zupelnie inaczej bys gadal.
Co Wy Q...a ślepi jesteście ".. zwała i tyle !... A Ty mi tu zawijasz o batonach , O jakich batonach mówisz ?.. Te po 40k , co były wcześniej ?... To ja mam więcej bagniaku ...... Obserwuje notowania i widze co sie dzieje
Nie po to wczoraj 3 X grne widly zeby mialo leciec w dol.Myslcie!Dwa posty wyzej ktos napisal ,ze wroci na 25 tym samym dal nam rozwiazanie swiadczace o realizacji malych zyskow przez drobnych akcjonariuszy.Gruby zbiera i czeka wlasnie na takie okazje.Zgadzam sie z postem wyzej ,40 gr. w niedalekim zasiegu.
Zobaczcie jakie pakiety chodzily na 38.
Jeszcze dzisiaj na zielono
Gratuluje myslenia.... :) "nie po to gorne widly zeby teraz spadalo". Nie no to idzmy dalej tym rozumowaniem i powiesz mi jeszcze "nie po to rosnie zeby pozniej spadac"?
Ogarnijcie sie ludzie. Wiem analizujecie zyczeniowo, ale trzeba patrzec na to zsimnym okiem. Ja tez mialem dzis nadzieje na 50gr, ale jak zobaczylem co sie dzieje w piewrwsze 20 minut sesji to przetrzezwialem.
Nie chce brac bo widzi ,ze jest rzucane na lewo.Tego nie przewidzial z rana.
Jezeli podaz wyhamuje a tak sie mysle stalo zacznie sie branie grubo z prawej.
Jakbys chcial zbierac nie zachowal bys sie tak samo?
Tak w ogole to widac, ze zatrzymalo sie na 33 i nie chce nikt puszczac taniej tyle ze kupic tez nikt tego nie chce bo jest zwyczajnie za drogo :) zejdzie jeszcze troche to sie uruchomi popyt.
Pawlos jak widac ja mam racje od 9:20 kiedy to puscilem akcje. Poza tym nawet jakbym teraz wrocil to jestem 4gr do przodu. Ale nie bede wracal bo bedzie taniej.
Pierwsza tranzakcji z dzisiaj 82k .Zobacz na wczoraj i wtorek .Pakiety po 50k ,itp tylko po cenie nieco nizszej.W poniedzialek zakupilem .25 i licze na krotki zysk 70-100 %.
Choc nie twierdze ,ze przy tym poziomie wyjde.
Pawlos nie chce mi sie liczyc "TYCH PAKETOW po 38gr" Ale jak rzucic okiem na to to tam nie bylo wiecej jak 100k. Wiesz co to jest 100k? To jest marne 30 000zl :)
30 000zl zostawione na gorce u spoznialskich + 120 akcji po 39groszy = i kto ma tam wracac?
Pierwsza tranzakcji z dzisiaj 82k .Zobacz na wczoraj i wtorek .Pakiety po 50k ,itp tylko po cenie nieco nizszej.W poniedzialek zakupilem .25 i licze na krotki zysk 70-100 %.
Choc nie twierdze ,ze przy tym poziomie wyjde.
82k na open.... czlowieku to ludzie spekulanci/hazardzisci. Liczyli na widly w pierwsze 10minut bo tak sie robi. Polowy zn nich juz tam dawno nie ma, oddali na nizszych poziomach - popatrz na dzisiejszy obrot.
Po drugie, czy myslisz ze te kilkanascie osob kupujac po 38gr spokojnie patrzy i czeka jak im ucieka 20% kapitalu? to nie jest lojalny akcjonariat ktory bedzie tu siedzial i usrednial na 0,20zl. Oni tu wskoczyli zeby zarobic dzis i wyskoczyc. jest obsuwa bo wlasnie tacy ludzie oddali. I beda oddawac jeszcze, bo jak wczoraj wskoczyli na wzrostach a dzis jest tak a nie inaczej to na co maja czekac?
Jaka sraka!!! Pojawil sie popyt wiekszy na 33groszach i momentalnie ktos wywalil po 33!! Jeszcze pewnie z pocalowaniem w reke... To wlasnie jeden z tych "duzych pakietow" o ktorych mowisz.
Jezeli zakladasz kupno i istnieje ryzyko straty straszaka tego sie nie robi.Tu ryzyko wchloniecia jest wysokie.
Lepiej wyczekac i lyknac z partyzantki zawijaja 1,2 poziomy naraz.
Zreszta zaraz pewnie sie przekonamy.
Jest jakis marny popyt po 32 grosze w koncu... 43k jak dobrze pojdzie to dolne widly dzis beda obronione a ewakuacji ciag dalszy jutro. Jesli juz nie chcecie bardzo oddawac to modlcie sie zeby chociaz dzis widel nie bylo.
Nic nie uważam... Po prostu stoję z boku i dziwię się dlaczego mówisz, że 33grosze to cena atrakcyjna skoro jeszcze 3 dni temu było po 25 i była cisza :)
Po wczorajszym wzroście na wysokim obrocie korekta się należała, zresztą i luka się domknęła, lewa strona rośnie w siłę, to ostatnia okazja kupić w tej cenie