Panie Pietrzak jak będzie trzeba to nie jeden leszcz się zrzuci i sprzeda Panu w pakiecie poza sesją papiery nawet po 1grosz tylko niech Pan wywali tych naciągaczy którzy naciągnęli na wielkie straty drobnych akcjonariuszy.Zawsze mieli drobnice w d.............ie.Wyrwali żywcem kase przez nową emisje a potem wypięli się na drobny akcjonariat.Sam straciłem bardzo dużo.Kupowałem papier po 31,50zł w czerwcu 2007r.Potem wykupywałem prawa poboru po 10,50zł.Potem wszystko wywaliłem po 9,40zł. bo widziałem,że nie ma tutaj przyszłości i jak widać nie myliłem sie bo zarządzający Ferrum dopuścili spadki kursu do 3zł toż to paranoja w świetle obecnych bojów o spółkę.Poprostu przejechali się na swojej zachłanności.Życzę obecnemu zarządowi aby trafił pod most a Panu Panie Pietrzak by obiął Pan władzę w spółce i zarabiał w Ferrum godziwe pieniądze nie zapominając o drobnych akcjonariuszach.
PS.Po tysysiąc kroć WON!!!!!! dla dotychczasowego zarządu !!!!!!!
A ja napiszę tak: pisz za siebie i przestań uprawiać demagogię, że "niejeden" sprzeda za 1 grosz. To jakiś bełkot. Pisz o konkretach jak masz jakieś. Mniej emocji. Było dokupić za 3 złote. Uważnemu inwestorowi do głowy by nie przyszło, że ferrum to bankrut. Każdy niech operuje swoim rozumiem - jak potrafi :)
PS.1zł był by napewno bo prowadzili wtedy zaplanowany perfidnie skup akcji własnych.Zaleleżało im na skupowaniu jak największej ilości papierów po jak najniższej cenie.Ubrali ludzi w nową emisje po 10zł a wydzierali papier po 3zł.Tylko dlaczego tak mało brali po te 3 czy 4zł? bo mieli ochotę skupować po 1 lub 2zł tylko,że Pietrzak im plany pokrzyżował.
Żeby było jasne - nie obstawiam na obecny zarząd. Obstawiam na zysk. Trzeba jednak pamiętać, że umoczyli w kontaktach terminowych. Wróżenie z fusów, i teoria spiskowa, że gdyby cos tam to byłoby 1 zł to taka lekka (żeby nie powiedzieć lietka) fantazja.
ja nie obstawiam na nic. Jedno jest pewne, kupiłem b . drogo- z zysku nici- 3 lata przeszło przetrzymałem i hu.. zysku.Ale nadzieja jest, że odzyskam kasę - i tyle!!!!!. Pytanie kto mi dz zarobić???
Hm.. coż mogę powiedzieć. Spółka jest dobra, dopóki jest dobra. Unikać też należy związków emocjonalych z papierem - tak powiedział niejaki Victor Sperandeo.