czesc wiem że sporo ludzi kieruje do Ciebie swe prosby o pomoc w wyborze spółek, i ja jestem jedną z nich:}
na giełdzie próbuje grac juz od paru msc noi podsumowujac okazuje sie ze mniej wiecej polowa spółek które wybrałam bankrutuje:{ to swiadczy nie tylko o braku mojego doswidczenia ale i o szczesciu chyba takze, zalezy mi by móc jakoś sie odegrac bo to i przede wszystkim strata pieniedzy ,nie daje mi spokoju, wiem ze pojawiasz sie na forach a ja zawsze trafiam jak jest juz za pózno. jesli mozesz cos poradzic jakas spolke bede wdzieczna, niezrecznie tak prosic , bo wiem ze pewnie jest to twoja praca ktorej poswiecasz swoj czas itd ale postanowilam sie przemoc jak inni, pozdrawiam
prośba o pomoc wydaje się być śmieszna? no tak, lepiej sobie robić ja.., bo to tak naprawdę to nic nie kosztuje a prosić kogoś o coś to już Coś co sprawia nam trud. Mi równie ciężko to przychodzi ale próbuje bo tu idzie nie o moje pieniądze. Jeśli znajdziesz czas i dla mnie to z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam
Witam Cię Bankier 1972. Zapewne masz multum zapytań o rekomendacje itd. Może wogóle tego nie przeczytasz, chodz mam nadzieję że będzie odwrotnie. Równierz jak inni na tym forum chciałbym Cię prosić o pomoc. Straciłem prawie całą kase którą przeznaczyłem na giełde. Dwa razy udało mi się zarobić 30 % ale w kolejnych dniach straciłem 80 :-(. Sam już niewiem co zrobić. Jak znadziesz chwile czasu to napisz do mnie z góry dziękuje. GG : 980490.
Digital mam po 0,92 czyli znów po stracie. Zastanawiam się czy nie sprzedać i nie kupić jutro z rana Victori , Elektromontu albo Eficom. Poradz coś lub napisz. Jeszcze raz prosze o pomoc.
kolego ze spolek wymienionych polecilbym ci z pewnoscia Eficom, zapewne wiesz o dzisiejszych infach i o tym ze tam nie bylo jeszcze wzrostow, emont sporo juz urosl po infie, wiec ryzyko jest tez wieksze. jesli chodzi o Victorie odradzam spolka ma problemy, ratuje sie emisja, ale moze byc roznie.
widelki ustawione sa 20% od kursu odniesienia, zreszta niewazne, chodzilo mi o to zeby nazbyt sie nie napalac i nie kupowac gdy kurs juz zbyt szybko duzo urosnie. ale to tylko moja opinia, kazdy ma swoje zasady.