wystarczy tych wzrostów - tu spekuła już zrobiła swoje - pora na EMONT !
Chyba pora na przesiadke....
Looknijcie na na Emont! To jedna z nielicznych spółek która stoi w miejscu na newconnect!!!!!
W trzecim kwartale Elektromont zwiększył przychody o o 40 proc. do 3,18 mln zł,
3 kontrakt z tym miechu ale ten poniżej to jest dopiero prawdziwa perła
EMont to jedna z niewielu nieowartosciowanych spółek na NC które przynoszą sensowny zysk, mają w kieszeni kontrakcy i wykazują rozwoj i konkretne przychody. Aż sie prosi o konkretny odpał!
Moim zdaniem też.
Zostało mi tam jeszcze 1/3 akcji które kupowałem po 13 groszy.
Jednak DAMA to typowo spekulacyjny papier, jak pojawi się info o terminie dopuszczenia do obrotu pozostałych prawie 500tys akcji trzeba będzie wiać. :)
Tutaj jest o wiele bezpieczniej i można pozwolić sobie aby zacząć sprzedawać dopiero po ogłoszeniu daty "przeprowadzki" na rynek "regulowany".Wtedy powinny być ładne wzrosty na których można sprzedawać.
Pozwolę wyrazić swoje zdanie o tej spółce choć pytany nie jestem, ale zakazu też nie mam. Dla mnie to czysta spekulacja, może wzrosnąć ale również spaść. Nie ma powodów dla których rośnie. Zresztą jaka tam jest ilość akcji. Już przed debiutem była wysoko wyceniana. Grają na niej bo grają, a jak przestaną?
Kolo, Mariusz !.. Napisz cos sensownego , bo bzdety zawijasz w stylu "masło maślane " Co to ma być ?... Jak rośnie , to bedzie rosła , a jak sapadnie , to też dobrze :)))
Kolo Władca, napisałem sensownie, a że Ty masz kłopot ze zrozumieniem tego to już nie mój problem. Powiedz mi pod co rośnie Dent, możesz mi to wytłumaczyć jak 4- latkowi. Nie mam zamiaru wdawać się w pyskówki na forum, bo już to dawno przerobiłem, więc jeżeli masz takowy zamiar to odpuść sobie. Nie marnuję czasu na takie coś.