http://www.knf.gov.pl/Images/KNF_11_01_10_tcm20-17036.pdf- domyślnie to własnie na tym posiedzeniu knf ma zatwierdzić przejście FastFin na rynek regulowany, więc to już na dniach
Teraz tylko matolki wywalaja, beda zbierac niebawem po 1,5 zl. Jazda jak sie tu zacznie przy tak malym FF spolki to nawet nie chce myslec gdzie zajedziemy. Pozdrawiam MYSLACYCH!!!
Jak wola brac po 1,5 zl w okolicy tej daty ich sprawa. Rozsadni zbieraja TERAZ, a leszcze beda zbierac od nich na duzo wyzszych poziomach i taka to jest tu filozofia. MYSLEC!!!
I jeszcze jedno, polecam dokladnie przeanalizowac z raportow ile spolka ma wierzytelnosci i ile bedzie mogla ich nabyc po wypuszczeniu obligow za 30 mln.
Trzeba przyznac ze Zarzad niezle kombinuje aby nie nadszarpnac zaufania akcjonariuszy. Takich spolek ze swieczka szukac na NC. Wiecej wam nie powiem bo za darmoche na talerzu nie bede wam wszystkiego wykladal.
chyba trochę przesadziłeś alcybiadesie, nie sądzisz? wydaje mi się, że lepiej żeby ta spółeczka sobie trochę wolniej rosła, inaczej zlecą się tacy różnej maści i może bujać
Wiedze ze akcjonariusze z GPSW sie przesiedli. Zeby tylko tak samo jak tam nie uciekali. FF bedzie rósł... ale nalezy byc troche ostroznym i nie dac sie znowu wpuiscic w maliny. TESGAS ma taka sama kapitalizacje jak FF tlyko ze FF bedzie mial zyski 4 mln z kawałkiem a TESGAS ponad 9 mln. Datego jakos trudno mi sobie tutaj 2 zł wyobrazić. Choc 1,5 zł całkiem mozliwy. Oby prezesi tylko nie zaczeli "zwiekszac płynnosci " tak jak to juz kiedys zapowiadali -- ze sa gotowi sprzedawac gdy kurs przekroczy 0,60 groszy.
myślę ze nie ma tu mniejsca dla spekuły ffi- trzymamy - a prezesi nie są chetni na trzeciego udziałowca ( no chyba że jakaś poważna finansowa instutucja)