• Czyżby powtórka z Dragowskiego? Autor: error1100 [82.31.86.*]
    Czyżby powtórka z Dragowskiego? Jak myślicie??
  • Re: Czyżby powtórka z Dragowskiego? Autor: ~G. [57.250.229.*]
    chcesz dragowskiego to idz na dragowskiego , a nie naganiasz. Spoleczka sama sie obroni, bez takich debilizmow jak: A moze Dragowski?? Tak kurwa, a moze Krosno??

spierdalaj i daj sie konsoli odbyc w spokoju
  • Re: Czyżby powtórka z Dragowskiego? Autor: error1100 [82.31.86.*]
    Witaj Szanowny ~G. [57.250.229.*]

myślę ze ~G. [57.250.229.*] jak G....
    bo widzisz G.... ja na EMK jestem od 0.68 gr i wcale nie zamierzam sie z nim rozstawać i NIE naganiam a twoja odpowiedz jest bardzo nerwowa,
    wiec albo wnioskuje ze "wyleszczyłeś się" po 1,74 albo cie h.. strzela że nie wsiadłeś do tego ekspresu jak był odpał ze 1,85-1,95.
    Tak czy inaczej ja na tej emk nie naganiam bo osoby słabe emocionalnie, śmiem wnioskować takie jak ty to nie potrzebny zamęt i balast na tym papierku, wiec daruj se te obraźliwe uwagi i weź coś na uspokojenie, może joga albo TAI CHI...
    ja drogi użytkowniku tego zacnego forum pragnąłem powyżej wyrazić swój entuzjazm bo nie każdego dnia wartość moich akcji rośnie o 10k, ale jako twoja odpowiedz wystarczyło by proste nie!!!
    Nie trzeba się obrażać!
    No ale wybaczam bo w naszej kochanej ojczyźnie w tych desperackich czasach frustraci nie potrafią się opanować a zwłaszcza swoich emocji, wiec jest jak jest.
    Szacunek i trochę kultury w relacjach z drugim człowiekiem - pomyśl o tym proszę bo wiele osob o tym zapomina.
    Internet nie jest taki anonimowy jak Ci się wydaje.
    Na GPW jestem od roku i nauczyłem się od innych, uważam ... wartościowych ludzi ze pieniadz lubi ciszę wiec jeśli ci się mój post nie spodobał to trzeba było go za przeproszenie olać a nie pokazywać swoja wypowiedzią innym, jaki ~G. [57.250.229.*] jest na prawdę i jaki poziom intelektualny sobą reprezentuje.
    Wydaje mi się że twoją wypowiedz też powinienem przemilczeć bo obniżyłem swój poziom odpowiadając na tego twojego posta, dla tego też............
    Życzę dużych sukcesów na GPW i jak najmniej stresu w życiu
    Powodzenia
    PS. EMK to moja najlepsza inwestycja jak na razie... i mam nadzieje ze tak pozostanie.
    PS2. Marzyć każdy może a GPW pokazuje polską rzeczywistość, jeżeli masz akcję EMK to nie zaprzeczysz że też byś się nie obraził jeśli w krótkim czasie były by po 15PLN tak jak parę lat temu.

KONIEC TEMATU!
  • Re: Czyżby powtórka z Dragowskiego? Autor: ~xxx [85.112.197.*]
    gratuluje spokoju i dobrego wyboru, nie dlatego, że również mam papier od wybicia, ale, że to trudna sztuka. Ja bawię się na GPW 15lat.
  • Re: Czyżby powtórka z Dragowskiego? Autor: ~kombiii [79.190.35.*]
    Jasne jak słońce - kto nie ma Euromarku- ten nie zyje!!!
    Zobaczycie co się będzie dzisiaj działo!!1
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 11:19:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.