• gppi Autor: ~markwa [217.97.194.*]
    gppi odjazd, ruszyło!!!!!
  • Re: gppi Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    Jeśli mam być szczery to nie spodziewam sie nagłego bardzo silnego wybicia, przynajmniej nie pzred informacja o wynikach za 4 kwartał lub informacja w sprawie ugody. Obserwowałem ostatnio kurs i doszedłem do wnioksu ze nikt nie kupuje tych akcji aby szybko zaspekulowac i szybko sprzedac drozej. Inwestorowi zalezy zeby kupic jak najwiecej po jak najnizszych cenach - interesuje go wieksza ilosc. Przy takim samym wolumenie (56 tys) kurs potrafił kiedyś skoczyc 63%. teraz sądze ktos nastawia sie na dłuzszą inwestycje. Oczywiście moge sie mylić... to w zasadzie niczego nie zmieni.... Kurs systematycznie bedzie wzrastał. Trend spadkowy juz za nami. Nawet ostatnia kampania naganiaczy na spadki nic w tej kwestii nie zmieniła.
  • Re: gppi Autor: ~fK [212.76.37.*]
    coraz bardziej klarownie po prawej stronie
  • Re: gppi Autor: ~oldboy [83.31.181.*]
    tak jak jazzy wykazywałeś na swoich postach:
    1.ffi 2. pragma 3gppi
    w taiej kolejoności nie inaczej (jesli się nie załąowaliście w ffi ładujcie się w pragmę
  • Re: gppi Autor: ~jazzy [195.150.61.*]
    na pragmie niestety obroty sa opłakane. Kolejnośc ff , pragma , GPPI była podawana poniewaz odpowiada kapitalizacji, ale jest odwrotnościa potencjału. To że pragma przejdzie na główny parkiet nie zwiekszy jej zysków. Jej obecna kapitalizacja 38 mln jest i tak 7 razy wieksza od GPPI nie mówiąc o 20 razy wiekszej kapitalizacji FF. Sam dobrze wiesz ze wnet spzredasz ff i zainwestujesz w pragme lub gppi - stąd Twoja aktywna krytyka na tym forum. Wystarczy spojrzec na osatnio wykres GPPI - kurs az sie porsi sie by kupic spólke - nie dziwi wiec ze obroty znaczaco wzrosły i od poczatku stycznia kurs zarobił 25%. Zreszta poczekamy na wynika za 4 kwartał. Wtedy bedziemy mogli stwierdzic, który z nas był w błędzie.
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.