...lepiej dla nas - posiadaczy.
alcybiades - sprzedałem jednak tydzień temu KREDYT BANK kupiony po 5.96zł i dokupiłem ffi, no i od tego czasu FFI+25% a KB+2%.
O tej firmie nie dowiedziałem się od Ciebie. Tak jak już kiedyś pisałem o zakupie FFI myślałem już od ponad roku. Ale niestety nie kupowałem jej jak była po 0.30, czy 0.40zł, bo uważałem, że wiąże iię to ze zbyt dużym ryzykiem.
Dzisiaj widać było, że kupującemu wyjątkowo zależało na tym żeby nie podnieść ceny zbyt wysoko skupywał FFI małymi pakietami, bo gdyby nabywał po 20-25000szt, to dzisiaj cena poszybowałaby chyba pod 1.00zł
Jaka korekte? Korekty sa tu w locie na nowe poziomy. Myslcie trzezwo i wezcie pod uwage dzisiejsze rekordowe obroty powyzej 1 mln zl.
Tu powtarzam wam w nieskonczonosc jest jeszcze miejsce na wzrost w okolice 2 zl. TRZYMAC i KUPOWAC.
od twojego pitolenia to zaczynam sie zastanawiac czy nie sprzedac bo jak takie trole orgazmu dostaja to z reguly koniec wzrostow. Mi sie wydawalo ze jeszcze nie czas ale bede musial to rozwazyc mocno.
TROCHĘ TAK TROCHĘ NIE JAK TO NA GIEŁDZIE GRZEGORZU JAK BYŁO MIĘDZY 0.75-0.88 TO OBROTY BYŁY 5 RAZY MNIEJSZE A CENA NIE WZROSŁA AŻ TAK
KOREKTA MOŻLIWA PEWNIE ALE BĄDZMY SZCZERZY TU SIĘ DOPIERO ZACZYNA ''SZERSZE'' ZAINTERESOWANIE, NAJPIERW SPÓŁKĄ TERAZ AKCJAMI...BO PRZEKROCZYŁY 1 PLN I OD JUTRA CHYBA WIELE ZALEŻY...
SAM OBSERWOWAŁEM OD 0,75 A WSZEDŁEM DZISIAJ RANO WIĘC MYŚLĘ ŻE JEST JESZCZE WIELU;) KTÓRZY RÓWNIERZ SIĘ WSTRZYMYWALI I TEŻ ŻAŁUJĄ JAK JA:)
A PRZECIEŻ NIKT Z NAS NIE NIE ZAMIERZA SIĘ POZBYWAĆ AKCJI PRAWDA?(PONIŻEJ SWOJEJ CENY:))