teraz o to im chodzi by od was odkupic jak najwiecej i jak najtaniej , radze o rozwage by nie sprzedawac pochopnie ,mamy duzo czasy i 5 spokojnie mamy.
nie badzcie smieszni, nie ma juz zadnej podstawy by kurs rosl, odwolali split 1:5, wyemituja sobie akcje (bez pp!), ktorymi zaleja rynek, wiec ocencie trzezwo sytuacje - wydymali was!
Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
zanim to napisałes przezczytałes to , !!!!!!!!!!!!!!
a czy to jest nieprawda?! Mial byc split 1:5 a jest 1:2, a emisja jest bez prawa poboru dla dotychczasowych akcjonariuszy. cena emisyjna akcji 30gr. A cena rynkowa 3zl. Zgadza sie? wiec co mi tu wyjezdzasz?
0,3 po splicie czyli na nasze 0,6 i akcje beda blokowane z tego coo widze.....takze spokojnie...panikarze wyskocza z pociagu a my jutro ostro up...bo dzis bedzie juz reaczej zbieraie od wystraszonych.
Czytac nawet nie umiecie? Split bedzie 1:2, emisja akcji tez nie wiecej jak 2,5 mln szt z cena emisyjna 0,30 gr (po splicie), ale z ograniczona mozliwoscia sprzedazy od 12 do 24 miesiecy. I czego Wy sie boicie, ze tak wywalacie te akcje? Smiac mi sie chce :D Dawajcie taniej, to dokupie ile sie da...
A Kto to kupuje akcje pod split :)) hah ha ha ... Dla mnie wcale nie musi być splitu, ważny jest rozwój i wyniki jakie osiągnie. Zarząd dostaje akcje za friko i co wywalają jak leszcze?? NIE!
Będą wywalać może po 10 zł , 20zł 50?
tutaj trwa walka o akcje....i nie ma litosci...dzis +44 jutro minus 30....trzepia az milo.....dzis konczymy n 3pln lub w okolicach......ale to nie koniec.....prawdziwe wzrosty przed nami...jak juz napakuja papiera.
Dnia 2010-01-18 o godz. 13:31 ~siwy napisał(a):
> tutaj trwa walka o akcje....i nie ma litosci...dzis +44
> jutro minus 30....trzepia az milo.....dzis konczymy n 3pln
> lub w okolicach......ale to nie koniec.....prawdziwe
> wzrosty przed nami...jak juz napakuja papiera.
poczatkuje tutaj troszkę, czyli dzisiaj mamy korektę ?
bo potencjał wedle tego co czytałem wczęsniej to powinno mieć na 5 zł przynajmniej.
przy tak malo plynnych papierach ciezko cokolwiek powoedzic.....czy to korekta czy nie....w kazdym badz razie to na pewno nie koniec i obroty w najblizszym czasie nie wyzeruja....a jesli tak to moze sie dziac i na + i na - ....ale to juz takie ryzyko.
Ci którzy nie mają cierpliwości i chcą się wzbogacić w kilka dni czy tygodni zawsze będą tracić na giełdzie. Ja zajmowałem pozycje od 60 gr do 1,2 z nastawieniem wyjścia z inwestycji rok, dwa ale nie utrzymuję się z giełdy. Tutaj zarabiam na starość i dla dzieci nie na nowy samochód , mam 28 lat i radzę wszystkim młodym myśleć o tym już teraz bo państwo wam nie da.
mylisz soe kolego jak stwierdziłes ze wywaliłem ,ja dokupuje i juz mam nonad 100 tys i jak trzeba to dokupie drugie 100 , bo cena jest smiesznie niska , i sprzedam ci za 10 zł.
czemu sie ładujesz w niepoważną spółkę?
przeciez odrazu kazdy widzi ze to gówniana spółka ty sie ładujesz prawdziwą kasą a zarząd sobie te akcje drukuje po 30 groszy a ty nadal podniecasz się tą spółka
w takiej ilości jeżeli masz ta spółkę to nawet
mowi ze split razy 5 pozniej robią idiote z człowieka i piszą ze to oczywista omyłka pisarska
przeciez powiinni ich posadzić za robienie z ludzi idiotów
to oni nie zauważyli przez ile split robią?
no kupilem po 1.2 sprzedalem po 2.49 i troche odkupilem po .2
Nie chodzi o nerwy bo ja wiediałem ze to gowniana spółka i dużo kasy w niej nie mam tylko sobie troszke bod split kupiłem bo wiedziałem ze bydło będzie pakować
liczyłem ze jeszcze ugram troche ale nie bede z trendem wałczył
ale ja własnie się pytam dlatego po ile jest bo ja zawsze składam z limitem ceny a nie bede tez oddawał przy duzym spadku. bo koncu split nadal jest wiec moze podciagną troche.