• Cerabud Autor: bankier1972 [188.146.247.*]
    doszły mnie słuchy że na forum jakiś olo i inni zaczynają ujadać
    w polemiki nie wchodzę, papier rekomendowałem przy 12 gr, pisałem też , że osobiście nie jestem zaangażowany.
    cenę docelową dałem szacując zasięg wybicia na poziomie ok 280%.
    wybił się 200%, nie jestem jasnowidzem czy bariera 44 zostanie przekroczona, ale jezeli infa ze spółki spłyną to zapewne tak i możliwy test 50.
    Bezwzględnie ktoś kursu broni, tzw leszcz wypstryka się, a następnie papier wybije kolejny atak , jest taki scenariusz, na giełdzie spekuła może zrobić wszysko, zrobić kosmos tak wysoko jak sobie życzy, kwestia jeszcze uzgodnień z głównymi, a im ten kurs pasuje.
    Proszę więcej mnie bezpostawnie nie oczerniać, bo tak de facto wystawiacie o sobie złe świadectwo,
    to też nie jest tak , ze nie mam co robić tylko tu z wami dialogi prowadzić,
    szanuje czas.
    pozdrawiam zarobionych nie narobiony pod siebie akcjonariat:)
  • Re: Cerabud Autor: ~jacek1978 [188.146.115.*]
    Janusz {bankier1972] na prezesa GPW i tyle w temacie.!!!!!!!!!!

Pozdrawiam Janusz
  • Re: Cerabud Autor: ~darioG [78.154.79.*]
    Dobra spółka = dobry kurs.
    "Sky is the limit"
  • Re: Cerabud Autor: ~olo [88.199.109.*]
    oczywiscie w zadna spółke nie byłeś zaangazowany tak jak rekomendowałeś vision po 50 gr :D a opychales ciemnocie po 13-15gd a dzisiaj 0,07 sie kisi....srata tata kituś bajduś....bajki to ty umiesz opowiadać...poczytajscie sobie posty bankiera z innych spółek i zobaczcie jak się one mają dzisiaj..np.krosno :D
  • Re: Cerabud Autor: ~crazystork [83.25.172.*]
    wyjąłem +40% i jestem zadowolony, i nie pitolic zle na bankiera
  • Re: Cerabud Autor: ~xyz [77.253.120.*]
    kupiłem po 0,22 wywaliłem po 0,33 i dzięki Ci Bankier. Nie unoś się jasnowidzem nie jesteś a zawsze się znajdą jacyś co krytykują, siła netu.
    Pozdrawiam i dzięki
  • Re: Cerabud Autor: misiekk [77.255.16.*]
    ta, wszyscy kupiliście w dołku i zdążyliscie sprzedać, ciekawe kto trzyma ten szajs dzisiaj po 0,26?
    Ja na szczęście nie dałem się nabrać na te jego zasięgi...
  • Re: Cerabud Autor: ~panika [10.8.0.*]
    UCIEKAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Cerabud Autor: ~mesjasz [188.47.115.*]
    dla mnie raczej uleszczanie, redukowanie się z ukrytego na wysokim poziomie, zwała paniczna i odebranie spowrotem papieru nizej, nagle ujawnienie i leszce biją po 50 papier co wczesniej na zwałce oddadzą po 20 heheh
    a bankier dał tu może z 20 analiz, 1 była błędna: Krosno, i jedna dała tylko 380% po rekomendacji a nie 1000% VV, choć pierwsza cena sprawdziła się
    reszta analiz sowicie płaciła, pamiętam jakoś w lipcu na duży papier IDM dał na miesiąc 100% i było
    zgraja cwaniaków tutaj, ale dzieki bankierowi da sie zarobić, a to że nie dotknęło 44 za pierwszą falą wzrostową cóż, każdy normalny zebrłby żniwo swoje, a jak was boli sprzedajcie po 26 to i tak macie ponad 100% zysku, kto z was tak potrafi?
    kto ma taką siłę przebicia?
    olo cieniasie, zamiast krytykowac pochwal sie swoimi wyczynami?
    a ja wiem że papier będzie odleszczony i jeszcze raz jazda:)
    wspomnicie moje słowa hehe
  • Re: Cerabud Autor: ~kiki [89.75.106.*]
    Oby się sprawdziło.Ale na N.C. wielokrotnie jest jazda na poszczególnych papierach. Tutaj też pierdutnie do góry.Kupa kasy na tym siedzi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.199.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Cerabud Autor: ~xyz [77.253.120.*]
    jak komuś nie pasuje niech kupi ACTION nigdzie nie ma oficjalnego otwarcia najwiękrzej w pełni zmodernizowanej hali wysylkowej w europie wschodniej, jest tylko jeden powód zamiast wydajnośći 80 tysiecy paczek jest wydajność, może 5tyś powód jeszcze niedopracowany system:)
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.