Idioto uspokój się....albo jesteś nienormalny,albo za młody na grą na giełdzie.
Sam mam b.dużo akcji, ale na litosć takie bzdury nic nie dają, a przynoszą wręcz odwrotny efekt.
Chcesz sobie ponaganiać kup sobie inny papier i nie psuj nam każdego wątku.
I na 10zł to Ty tu nie licz. Nie w najbliższym czasie.
To jest kolejny argument na to, że powinni sprawdzać wiek i stan umysłu inwestujących....
Papier jest b. wporzadku. Mam go sporo skupowanego koło 50gr jeszcze przed pierwszym planowanym przejęciem.
Z tym papierem trzeba poczekać rok to da sporo zarobić. Ale naganiania kretynów psują tylko merytoryczny i fundamentalny charakter spółki.
Spkojnie , ja nie naganiam.
Piszę tylko o spółce co widzę z obserwacji.
Rozumiem , ze chcielibyście jeszcze tanio kupić, ale to nie mój problem.
Tu już taniej nie będzie tylko drożej.
Pozdro dla akcjonariuszy.
TO nie są krzyki.
To jest akcja na zwrócenie uwagi na atrakcyjną spółkę!
Takich spółek jest mało na New Connect!!!!!!!!!!
Jestem zdanie, ze niech zarabiająwszyscy , a nie tylko wybrana grupa!!!!!!!!!!
Nie trzeba było sprzedawać, teraz jużtylko drożej!!!!!!!!!!!
Akcji nie ma na podaży!!!!
A Kwiatkowi nie zalezy , zeby akcje nisko były notowane!!!!
On i tak ma swój pakiet, który mu wystarcza!!!!!!!!!!!!!!!
I kieruje spółką!!!!!!!!!!!!
To info ze strony www.lokatybudowlane.pl - pewnie wiecie - ale napiszę dla tych którzy nie wiedzą:
"W roku 2010 firma planuje rozpoczęcie inwestycji przy ul. Rybnickiej 57/59 w dzielnicy Warszawa Włochy. Grunt stanowił własność udziałowca firmy, p. Marka Kwiatkowskiego oraz jego żony, jednakże w dniu 07.09.2009 r. podpisana została umowa przedwstępna sprzedaży na rzecz firmy Osiedle Poniatowskie Sp. z o.o. i nieruchomość znajduje się już we władaniu firmy.
Na działkach przy ul. Rybnickiej 57 i 59 zaprojektowany został budynek mieszkalny wielorodzinny trzykondygnacyjny wraz z garażem podziemnym o powierzchni użytkowej 3080m2. Znajdujące się na drugim piętrze lokale są lokalami dwupoziomowymi. W budynku przewidziano również pomieszczenia usługowo-biurowe. Przy budynku znajduje się także teren rekreacyjno-zielony.
Na uwagę zasługuje fakt, iż ulica Rybnicka objęta jest nadzorem konserwatora zabytków, a ze względu na liczne kasztanowce – również konserwatora przyrody.
Równolegle do inwestycji mieszkaniowych, firma – po uruchomieniu obiektu w Święcicach, a także po pozyskaniu środków z Giełdy Papierów Wartościowych, zamierza realizować kolejne inwestycje o podobnym charakterze."
Chciałem zauważyć, że ta inwestycja jeśli zostanie zrealizowana to przyniesie spore zyski bo działka jest właściwie za free :) ale zanim będą jakieś profity z tego trzeba poczekać co najmniej rok.
Chciałem również zauważyć, że w obrocie jest tylko/aż 407 401 akcji - reszta należy do p. M. Kwiatkowskiego (82,59%). Wydaje mi się że to nie jest dużo i może dojść do takiej sytuacji jak DFP (obserwowaliście?). Taka sytuacja byłaby bardzo korzystna - wiadomo że im czegoś jest mniej tym jest droższe;)
Przez ostatnie dwa dni (czw. i pt.) przewaliło się prawie 70% akcji (niecałe 280k). Nie zauważyłem aby ktoś skupował większe paczki niż 15k więc jeśli ktoś chciałby zainwestować to myślę, że w poniedziałek można będzie jeszcze kupić bez szału. Później będzie trudno kupić w takiej cenie jak jest obecnie.
Oczywiście nikogo nie namawiam na zakup - przedstawiam tylko moje obserwacje a każdy niech inwestuje według własnego mniemania.
Ciekaw w ogóle jestem jak rynek zareaguje na faktyczne połączenie z OSIEDLE PONIATOWSKIE Sp. z o.o. i kiedy dokładnie to będzie? "Kapitał zakładowy zostanie podwyższony o kwotę 11 644288 zł" Daje to do myślenia ;)
Jeśli macie jakieś opinie lub ciekawe informacje na temat tej spółeczki to proszę o wpis :)
Chciałem również zauważyć, że w obrocie jest tylko/aż 407 401 akcji - reszta należy do p. M. Kwiatkowskiego (82,59%). Wydaje mi się że to nie jest dużo i może dojść do takiej sytuacji jak DFP (obserwowaliście?). Taka sytuacja byłaby bardzo korzystna - wiadomo że im czegoś jest mniej tym jest droższe;)
Przez ostatnie dwa dni (czw. i pt.) przewaliło się prawie 70% akcji (niecałe 280k). Nie zauważyłem aby ktoś skupował większe paczki niż 15k więc jeśli ktoś chciałby zainwestować to myślę, że w poniedziałek można będzie jeszcze kupić bez szału. Później będzie trudno kupić w takiej cenie jak jest obecnie.
gościu weź se na wstrzymanie, co?
cytujesz moje wypowiedzi a nawet nie doczytałeś że się pomyliłem..
akcji w obiegu jest dokładnie 648200 sztuk
jak już masz coś pisać to napisz coś merytorycznego, znajdź coś ciekawego na temat spółki, zrób analizę techniczną a nie kopiujesz bezmyślnie
spółka ewidentnie ma podstawy do wzrostów ponieważ są ku temu konkretne argumenty ale na pewno nie nastąpi to w ciągu jednej sesji jakby niektórzy by chcieli. Zainteresowani wiedzą o co chodzi.
jak już ktoś tu pisał naganianiem odnosisz odwrotny efekt, chyba że jesteś dzieciakiem i tego nie rozumiesz..