• wszystko popsute :( Autor: ~kasabian [79.186.84.*]
    szkoda gadać
    wczorajsza sesja zanegowała cały z wysiłkiem wypracowany wzrost do 18 zł.
    jestem prawie pewny że przyplątała się tu spekuła, która obraca między sobą akcje - wskazuje na to obrót, bo
    po pierwsze - Szkopek i Cieślar nie sprzedają!
    po drugie - Kowalska też nie sprzedaje, bo nie ma komunikatów a chyba nie jest aż tak głupia żeby nie bać się wcale kar od KNF
    po trzecie - mają miejsce dziwne przeparkowania akcji, 5 tys. na przykład
    po czwarte - ja mam 4 tys akcji + parę osób z forum daje ok. 25 tys. akcji, więc skąd ten wolumen?

co do spekuły, jeżeli mam rację i dogadali się z Zarządem czeka nas tu jazda kikaset procent ale niestety wcześniej będzie selekcja!

za miesiąc wyniki za 4 kw.!
    czekamy!
  • Re: wszystko popsute :( Autor: ~radarek [188.33.137.*]
    Fakt, sesja wyjątkowo przygnębiająca, jak pojawiło się kilka zleceń na kupnie jedno większe z ukrytego je zaspokajało co ciągneło kurs w dół. Albo komuś zależy aby kurs akcji przez jakiś czas był nisko albo - wie wiecej od pozostałych. Optymistyczne prognozy zarządu dotyczące zysku netto za 2009 jak dotychczas nie zostały odwołane(tak mi się wydaje) więc nie powinno byc źle. Pocieszające jest to że jak zacznie bujac na niższych poziomach to będzie można dokupic.
  • Re: wszystko popsute :( Autor: ~mirek [79.185.50.*]
    Chłopaki, ale tu można powalczyć, powiedzmy że jest 100 tys FF, z czego na S wystawione jest 30 tys, zostaje 70 tys do zgarnięcia (1,4 mln zł). Trzeba wzmocnić siły i przebiejmy te nieszczęsne 20 zeta.
  • może nie wszystko popsute :) Autor: ~kasabian [79.186.104.*]
    przyszedłem z roboty, patrzę i 35 tys akcji się dzisiaj obróciło? nie to chyba pomyłka, ale nie to jednak fakt.
    coraz bardziej realna moja weekendowa teoria o spekule, przerzucają akcje między sobą, dołują, podbiają, znowu dołują, bawią się wolumenem jednocześnie wciągają coraz bardziej zdezorientowanego leszcza, który oddaje akcje ze stratą, bo ma dość tego chaosu
    jestem pewny że renia nie sypie swoich akcji, to mielenie spekuły!

sięgając w dalszą przyszłość plan jest taki:
    -jazda na 70-80 zł. (na takim free f. to żaden problem)
    -split 1:10 (kolejna jazda)
    -tania emisja z PP (trzecia jazda i dopiero tu wyjście spekuły)
  • Re: może nie wszystko popsute :) Autor: ~lukee [94.254.239.*]
    narazie to tu spolka chodzi w przedziale 13 -18 zeta od praktycznie poczatku notowan a ty juz bajki sobie piszesz jakes poziomy wymyslasz 6 razy wyzsze, splity, pp.
    Heeeellllloooo heeeellloooo obudz sie
  • Re: może nie wszystko popsute :) Autor: ~mirek [79.185.64.*]
    Długo ten kurs się nie utrzyma, za duża presja z rynku, pytanie tylko ile akcji trzeba jeszcze zebrać. Potem już nikt do 50 zl nie odda
[x]
HEFAL 0,00% 0,03 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.