• dobra cena do zakupu Autor: ~Honda_3 [83.5.170.*]
    tak wygląda, że chyba taniej już nie będzie
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~inw [85.221.143.*]
    A kolega widze dalej niereformowalny. Proponowalem juz zeby wykupic spot po Wiadomosciach. Tutaj to niewiele pomoze.
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~Honda_3 [83.5.174.*]
    forum jest wolną wymianą myśli. Każdy pisze co uważa.
    Pogadamy za pół roku kto miał rację.
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~Krępy [77.253.99.*]
    a ja chyba tez juz bym kupowal
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~Honda_3 [83.28.68.*]
    poniżej 14 zł to tanio jak barszcz.
    Na forum roi się od sceptyków, ale szykuje się wybicie. Jesli nie od razu i tak warto już zajmować pozycje. Potem będzie trzeba kupować za 16.
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~inw [85.221.143.*]
    Ja gdybym chcial kupic to bym to zrobil a nie informowal wszystkich na okolo ze mam taki zamiar. Osobna sprawa jest to ze w ostatnich dniach widac male oznaki przesilenia i papier ponizej 14 jest sukcesywnie czyszczony, ale poki co wol jest zdecydowanie za maly zeby mozna cos przesadzac. Natomiast zaklinanie rzeczywistosci i spieranie sie z rynkiem jeszcze nikomu na dobre nie wyszlo. A problemem sa wlasnie ludzie, ktorzy "wiedza" ze teraz jest mega tanio i bedzie juz tylko drozej. Tylko przypomne, ze jak papier byl po 40 to tez czytalem ze jest mega promocja i lecimy na 100. Tak jak pisalem mam podobne subiektywne odczucia co do wzrostu ceny akcji w krotkim terminie, ale nigdy bym nie powiedzial, ze juz warto zajmowac pozycje, bo tego ze bedzie po 16 to bede pewny jak po 16 bedzie
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~Krępy [77.254.168.*]
    Słusznie, co do tego po ile będzie to ja tez nie wiem, ale ze jest dość tani, to widać.
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~pan_janek [62.29.253.*]
    jeśli chodzi o cenę to wygląda nieźle. pytanie dlaczego ciągle nie ma popytu
  • Re: dobra cena do zakupu Autor: ~Honda_3 [83.5.172.*]
    bo fundusze siedzą na papierach. A fizole mają jeszcze trochę po 20 i więcej więc mało papierów jest w obiegu.
[x]
ARTERIA 0,00% 9,40 2023-04-20 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.