Jakie info? Co ty pierdzielisz? Jedziemy w dół i tyle.
Spółka nic nie mówi co się dzieje, kom. inwestycyjna to chyba jakieś szemrane gremium do wyprowadzania kasy.
Nawet jak będzie jakieś info to na ile starczy paliwa na 4 godziny jak ostatnio? Rynek ma biednego w dupie i nic już tego nie zmieni. Z ludźmi pokroju Wojtaczki to Jago tylko może szykować się do bankructwa. Nawet auta muszą wynajmować - dlaczego nie jeżdżą swoimi?
Nic tylko czekać na podbitkę i wywalać ile wlezie.
bajki o wyleszczaniu można babci opowiadac
biednemu jak każdemu zalezy kto ma akcje na ciągnieciu kursu w górę a jak widać każde info jest wykorzystywane do wyrzucenia akcji
jak sądzisz czemu ktoś wyrzuca kazdą ilość po 2 PLN ?
...zgodnie z tym co mówisz ...po to żemy nie zarobic w lutym
jednym słowem gamoniu musisz przeczytać trochę więcej książek...
Zachowanie jago jest porównywalne do zachowania ponaru.Wypisz,wymaluj.Tylko inny Zarząd,który tak samo dyma drobnych.Prezesi moga podać sobie ręce.Poddbitka-ubieranie-wywalanko.Podbitka-ubieranie-wywalanko i tak wielokrotnie.Kurs krąży w okolicach2-ki i tylko czeka na potknięcie na rynku i już jazda w dół.Jeżeli zacznie się szeroka korekta na rynkach,to pewnie znów zdołują kurs w okolice 1.70 lub niżej.Ale my przecierz jesteśmy zahartowani w bojach.Przetrzymaliśmy juz nie jedną bessę.Poradzimy sobie i tym razem.Szkoda tylko zamrożonej kasy.Mówią,że cierpliwi będą nagrodzeni.Cóż nam drobnym pozostało,czekać cierpliwie i nerwy trzymac na smyczy.Pzdrawiam zatem cierpliwych .
Mi to nie grozi kolego.Wiem jak sobie radzić.Życie mnie tego nauczyło.Myslenie zdrowo-rozsądkowe w połączeniu ze stażem i umiejetnościa poruszania się w tym trudnym i podstepnym rynku akcji-to sukces całej strategji naszego jestestwa na GPW,drogi kolego.Ucz się,bo nauka nie idzie w las,tylko w nas.Powodzenia.