najgłupszy papier jaki znam, nigdy nie cieszył sie zainteresowaniem na gpw, w sierpniu w jeden dzień podskoczył do prawie 50 zł. potem już cały czas w dół aż do 20-paru zł. w listopadzie znowu podskoczył i oczywiście znowu stary scenariusz :(
a kto kolego sypie jak nie on , sypie bo bral po 18 zloty i bedzie sypal ;
myslisz ze sobie tak spada ktos chce aby spadlo mocno i sypie i to wlasnien ten
co bral po 18 zloty , albo ktos sie wysypuje bo cos wie lepiej jak my
a moze to banktut bo roznie to jest na tych firmach , nikt ci nie powie do konca
czy bankot czy nie , jesli tak sypie ze przecina zdcydowanie wsparcie to cos jest nie tak
technicznie to wyglada fatalnie ja sie wczoraj z tego wysypalem bo to mi dobrze nie wyglada wszytko chyba spadnie do 20 zloty aby nie nizej bo tak jak mowie nie wiadomo co jest grane , ale technicznie to jest fatanlnie
przy wsparciu przelamywanym wrosly mocno obroty , wiec jest sila podazy ,
ja sie wysypalem wczoraj z reszty akcji ale tez przy tej plynosci wyspywalem sie przez 5 dni i ponislem tez leka strate , ale na co mialem czekac , jak wyraznie idzie w dol
ja gram technicznie i mnie jakies tam nadzieje na wrosty nie iteresuja
mnie iteresuja walor technicznie , i jesli widze mozliwosc wejsc to wchodze a jak trzeba lajne opuszczac to opuszczam , terndy ida dalej jak wiekszisc sobie mysli
i zdoluja was tak ze glowa mala bedzie mozna przy tej plynosciponies bardzo duze straty
jesli ktos ma jakis pakiecik wiekszy to ciezko wysc z tego badziewia
no jak mowilem kilka dni temu lajba tonie i juz
i tak toniemy toniemy kazdego dnia nizej ,,rynek rosnie a my spadamy, co bedzie
jak rynek zacznie spadac??? wszyscy sie utopią na tej łąjbie
OSTANI GASI SWIATLO UWAGA UWAGA