Pisalem od min tygodnia zeby dobierac. A teraz patrzcie jak niebawem bedzie tu min. 1 zl. Jeszcze mozna wskakiwac, bo jazda - ta prawdziwa - dopiero przed nami.
panie i panowie teraz nie szalejcie czas na super wzrosty będą przy przejściu na głowny:
trzy fale wzostowe (byle były spokojne)
1. akceptacja prospektu
2. prezentacja wyników (zgonych z progozą )
3. przejście na głowny
Scenariusz jak najbardziej OK ale do niego akcje beda w okolicy 1 zl a potem moze i 2 zl i nie sadze abym sie pomylil znacznie w ocenie sytuacji. A leszcze ktore zarobily tu juz dzis kilka groszy niech oddaja. Trzymac Panie i Panowie, TRZYMAC i KUPOWAC. Czas zniw tu dopiero bedzie.
Ja nie sprzedam za mniej niż 1 zł, a kto teraz sprzedaje to chyba z nim coś nie tak, na wzrosty k...e trzeba poczekać, ja jakbym na Cormay nie czekał czy na EExport tylko zaraz je sprzedał to może bym zarobił ale ile 10 procent a tak zarobiłem o wiele więcej i tutaj też czekam na porządny zarobek ta frrma da dobrze zarobić.
swoja drogą nc daje mi w nowym roku zarobić gpsw- 50%, cerabud 60%,dentamed -20%(tu liczę na wiecej), artefe 12%, obstawiam jeszcze maxipizza i makolab oraz totemtes (tscapital inaczej) - wtopiłem jedynie na intelwisie (ale drobną sumkę w porównaniu do zysów to pikuś nawet nie pan pikus).