SORRY JA NIE PISZE JAKI POZIOM JA DALEM SYGNAL JAK PAPIER BYL PO 0,19 0,17 0,18 I 0,16 JA KAZDE WACHNIECIE W DOL WYKORZYSTWALEM DO ZAJECIA POZYCJI
MACIE GLOWY MYSLCIE SAMI .....SA WYKRESY
A ja w tym miejscu jeszcze raz chciałabym Ci podziękować. Dla mnie Twoje posty to cała kopalnia rzetelnej wiedzy. Literatura, która poleciłes - świetna (chociażby nofsinger).
A z forami internetowymi jest tak, że trzeba zachować czujność - ciężko w tym informacyjnym śmietniku znaleźć perełki. Tym razem całkiem przypadkiem się udało :)
A że niektórzy opluwali, cóz... czasem to popis głupoty, bezczelności czy zwykłego chamstwa. Dlatego fajnie, że sie nie zrażałeś mimo wszystko.
zatem wypada ponowic pytanie jack daniels or johnny walker? what do you drink?
;)) Pozdrawiam serdecznie i miłego urlopu zyczę
witam, tak SKOK jest nieobliczalny.
Super spoleczka, od dawna gosci w moim portfelu co jakis czas. Potrafi dac niezle zarobic, choc to papier nie dla kazdego, powtarzam nie dla kazdego.
pozdrowienia dla Subgeniusza
Stary co SZacun!!!! Przez naprawdę duże SZ!!!!! To co Ty wyprawiasz to po prostu łeb urywa.
Dziękuję Ci bardzo!
A dla Was koledzy krzykacze mała rada: wystarczy odstawić swoją "honorową głupotę" i poddać się wiedzy jaką co po niektórzy wykładają wam na tacy.