I w arkuszu mamy coraz wiecej akcji na K. Jak ta maszyna ruszy, to przed debiutem na GPW, ktory juz niebawem, bedzie min. 1,5 zl. Radze myslec i dobierac.
Spoko, spoko, zobaczcie jaki nam sie kreuje popycik na K. Jestem pewien ze jak znikna te 2 batoniki, a mysle ze znikna dzisiaj, to jedziemy na polnoc. Jak pojdzie INFO bedzie za pozno.
No i powoli zaczyna sie rozbieranie batonikow z prawej:) Jeszcze jest czas zeby sie tanio obkupic, bo jak tu wejdzie spekula przed debiutem to przy takim FF moze byc w 1 sesje +40%
Ja tez dobralem cosik ale nie tyle - brak kaski. Mysle ze bedziesz niebawem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Powiem nieskromnie ze chyba za PSW i FF nalezycie mi sie od Ciebie calkiem realna dobra flaszka gorzalki:)
Czlowieku jakie moje?? Tu nie ma miejsca na naganianie. Ja caly czas kupuje, a sprzedam za 1,5 zl i to jeszcze w tym miesiacu. Jak wejdzie tu spekula to jazda ze szkoda gadac. Zreszta spolka jest na tyle wysmienita - wyniki finansowe miodzio i niebawem debiut na GPW - ze przy tej cenie to TRZEBA BRAC i MYSLEC!!!
Powiadam wam, na sprzedaz bedzie czas ale w okolicach 1,5 zl, teraz jest czas na zbieranie od leszczy ktorzy w zab nie kumaja jaka tu bedzie jazda. Radze brac i nie zalowac.
Leszczyzna nie kuma o co biega a tu zaraz zniknie nam ten batonik na S po 70 gr i jazda w gora na widly. Albo sam zniknie ale wydaje mi sie ze go ktos 2-3 zleceniami rozbierze.
Panie Slay idz Pan gdzie indziej, jak sie nie znasz. Radze dobierac bo jak zniknie ten batonik na S po 70 gr. to nawet nie chce myslec co sie tu bedzie dzialo. Papier totalnie zdolowany i na 99% tu bedzie jazda.
Nie bac sie - jeno brac z prawej. Ktos nie chce dopuscic do wiekszych wzrostow, chyba wiecie dlaczego? A ida o zaklad ze dzis zrobia niezlego psikusa temu na S.