gdyby LIS z jakiegoś ważnego powodu się rozmyślił, to biorę oczywiście pod uwagę rozwiązanie alternatywne, m.in. mój cudny ogródek ...z ptaszkami , padalcami i sarenkami... :-)
bolec spokojnie.niedługo odpowiem-TYLKO SIĘ ZACZNIE-JESZCZE 6 SESJI I ZROZUMIECIE.w styczniu konkretnie odpowiem.spokojnie-pamiętam.powiedział lis.pozdrawiam.
spadków też się spodziewam niedługo , ale jakoś mi nie pasuje by już za 6 sesji , wg mojego liczenia , jakieś 2 tyg, to minimum , bo do 2586 ( wig20 ) , 6400 DAX , 11 200 djia jeszcze brakuje
Dnia 2010-01-12 o godz. 17:16 bolec-bolcowaty-turboleszcz napisał(a):
> ok Lisie, zastanów się do końca, przemyśl, przetraw....i o
> nic się nie martw - wszystko mozna dograć !!!!
świrami się
> nie przejmój, hehe
pzdr :-)
......... to do mnie? ,no bolec pojechałeś po krawędzi.....
re PC - coś Ty , nie do Ciebie ! tylko są na tym forum - zawsze byli , troszkę dobrzy ludzie " inaczej"... pokazali się na wątku o chętnych na tą imprezę
będzie trwała znacznie dłużej-zwłaszcza jej ostatnia część-GDY BĘDĄ ODBIERALI AKCJE-to będzie z 2 razy dłuższe i męczące niż obecne pełzanie.ZAMĘCZĄ NA ŚMIERĆ.powiedział lis.pozdrawiam.I TO BĘDZIE NA POZIOMACH PRZY 800-1200.
.......hahaha nie biore tego "na swoje barki" ale proponuje jakiś rodzj "sybolicznej złotówki" i będzie wiadomo ilu będzie chętnych.
pozdrawiam i znikam
Bolec - brawo, super.
Ja opiniuję zmianę formuły WIGOMETRU, a Ty już wiesz po co.
Tak trzymaj. Zarząd jest gotowy na ściepkę.
Tak nie mniej niż 5% dywidendy.
Podłącz mi pod TEN wątek link do wątku pierwotnego dot. zjazdu.