• Czy to prawda...??? Autor: ~alek [94.75.121.*]
    Ze ta spółka jest warta ok 94mln.zł a w kasie ma 212mln.zł ????????????

To ja się pytam co my tu robimy w okolicach 1.8 - 1.9?? Ta spółka powinna być warta 10PLN?
  • Re: Czy to prawda...??? Autor: ~jsab1 [77.255.88.*]
    Dlatego jestem cierpliwy i czekam , powiem szczerze że miałem już pewien pakiet gdy kurs osiągnął 10zł potem tylko spadało a ja korzystałem z okazji i dokupowałem i powiem szczerze ze teraz jestem dziwnie spokojny o efekt końcowy. Bo nie wydaje misie żeby mogło spaść niżej.
    Pozdrawiam wytrwałych będą wynagrodzeni !!!
  • Re: Czy to prawda...??? Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    Obecna cena rynkowa wydaje się równie niepoważna jak jeszcze dwa tygodnie temu cena zeneris (bbz)
    Tylko z AT przydałoby się wreszcie walnąć w czoło te 2 złote:)

Pozdrawiam
  • Re: Czy to prawda...??? Autor: ~jsab1 [83.10.100.*]
    No zgadzam się dziwi mnie tylko bierna postawa zarządu. Przykład strony internetowej BBI Development NFI S.A. i BBI Zeneris NFI S.A. są aktualizowane na bieżąco widać że coś robią dużo notatek prasowych a na http://www.bbicapital.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=11 ostatnia aktualizacja w czerwcu 2009r Tak są tak zapracowani że nie mogą podawać podstawowych informacji na temat obecnej działalności.
    Pozdrawiam
  • Re: Czy to prawda...??? Autor: ~zbych_ww [83.16.100.*]
    To nie do końca jest tak.

Dali obszerne i bardzo interesujące sprawozdanie za III Q w którym opisują swoją politykę inwestycyjną, realizacje i projekty wstępne. Te sprawozdanie jest dostępne w formacie pdf na stronie bbc.

Pozdrawiam

Ps. W tej chwili bbc szykuje się do skoku - jest to dla mnie nieomal oczywiste. Kluczowa sprawa - przekroczenia 2 złotych.
[x]
IMPERIO 0,00% 1,70 2026-05-15 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.