Dlatego jestem cierpliwy i czekam , powiem szczerze że miałem już pewien pakiet gdy kurs osiągnął 10zł potem tylko spadało a ja korzystałem z okazji i dokupowałem i powiem szczerze ze teraz jestem dziwnie spokojny o efekt końcowy. Bo nie wydaje misie żeby mogło spaść niżej.
Pozdrawiam wytrwałych będą wynagrodzeni !!!
Obecna cena rynkowa wydaje się równie niepoważna jak jeszcze dwa tygodnie temu cena zeneris (bbz)
Tylko z AT przydałoby się wreszcie walnąć w czoło te 2 złote:)
No zgadzam się dziwi mnie tylko bierna postawa zarządu. Przykład strony internetowej BBI Development NFI S.A. i BBI Zeneris NFI S.A. są aktualizowane na bieżąco widać że coś robią dużo notatek prasowych a na http://www.bbicapital.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=11 ostatnia aktualizacja w czerwcu 2009r Tak są tak zapracowani że nie mogą podawać podstawowych informacji na temat obecnej działalności.
Pozdrawiam
Dali obszerne i bardzo interesujące sprawozdanie za III Q w którym opisują swoją politykę inwestycyjną, realizacje i projekty wstępne. Te sprawozdanie jest dostępne w formacie pdf na stronie bbc.
Pozdrawiam
Ps. W tej chwili bbc szykuje się do skoku - jest to dla mnie nieomal oczywiste. Kluczowa sprawa - przekroczenia 2 złotych.