Sądząc po ostatnich ruchach na spółce i pilnowaniu kursu myślę że niedługo zobaczymy 40 groszy. Obserwujcie Qumak-Sekom czyli większego brata SSI - ruch na tej spółce będzie odzwierciedlał to co sie będzie działo u nas. Poleca analizę porównawczą wskaźników
Ja w niej siedzę od 24 groszy i za mniej niz kupilo Wasco na pewno nie oddam.
Mam tylko jeden problem... Brak pieniędzy aby dokupić więcej... ale jestem zatankowany w nią pod korek co napawa optymizmem, jednocześnie jednak niepokojąc się że rośnie zbyt szybko....
Może to dziwnie zabrzmi ale wolałbym aby rosła stabilnie przez najbliższe 6 msc a nie jak obecnie gdyż znów napłyną leszcze i trzeba będzie zrobić korektę...
Wcześniej ruchy na ssi wyglądały na zaplanowany skup i trzymanie kursu tak aby osiągnąć kapitalizację wymaganą do wejścia na główny... Teraz wygląda to na ruchy insidera, który wie o zleceniu...
Ciekawe czy skończy się na 35 groszach czy będzie wybicie... Nie sądzę jednak że przebijemy szybko 50 groszy...(przetarg na stadion narodowy za 91 mln wygrał niestety "Qumak" choć mocno bym sibie tego życzył