chyba - no ładnie:-). Zarzad chyba wspominał o godziwej wycenie akcji - jaki jest efekt, kazdy widzi. Kiedys pisałem , ze podoba mi sie ta społka ale kupie albo za 10, albo powyzej 20 jak dobrze wystartuje. Poki co, ryzyko kolejnego sypania przez nijaka p.Renatke jest zbyt duza. Nikt nie che tej społki. Osobiscie wolałbym, zeby był kolejny wysyp akcji;-)
A ja już tanio kupiłem i dla mnie może rosnąć - a kolejne pakiety chciałbym dobrać wyżej..
Co do zarządu - ostatnio jak wiesz nastąpiła wymiana całej ekipy i pewno dlatego chwilowo kurs niedomagał i stwarzał niepowtarzalną okazję do zakupów.
Nowy zarząd jest bezpośrednio związany za większościowymi akcjonariuszami - zatem powinno mu bardziej zależeć na spółce/wycenie akcji, niż miało to miejsce dotychczas.
A co do Pani Renaty - sypnęła tylko na pocz. po debiucie i od długiego już czasu nie sypie, zatem skąd Twoje przekonanie, że będzie sypala ? Zapewne potrzebowała na swoje wydatki, a że cena była atrakcyjna to sprzedała trochę akcji...
Zresztą się nie dziwię, bo w tej cenie sypią tylko desperaci. A tych ostatnich ostatnio jak na lekarstwo - zupełny brak podaży..
Owszem mam dużą chrapkę na ta spólkę ale takie okazje jak teraz(mocne zainteresowanie rynkiem nc) powinny być wykorzystane przez społke. Jezeli ludzie nie zobacza 30% odpału napewno nie wejda - taka specyfika tego rynku;)