• Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~Zbulwersowany [212.14.47.*]
    Przy takim rynku, zeby spadala taka spolka... ktora przynosi zyski i jest w dalszym ciagu niedowartosciowana to zagadka dla mnie stulecia...
    Kto mi powie co tu sie dzieje?
    Pozdrawiam
  • Re: Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~JB [195.205.25.*]
    Też mnie to martwi, alewydawało mi się ze Relpol ostatnio ponosi straty a nie zyski :)

• Re: Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~LagerBeer [83.168.76.*]
    Komus puszczaja zwieracze... Spokojnie odkupi drozej...
    Pozdrawiam
  • Re: Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~qpak [192.168.10.*]
    coraz mniej sprzedających kurs kisi na ponad 4 zeta
    To z jednej strony dobrze, bo z boczniaka mozliwy jest odpal w gore, ale niestety tez w dol. Moim skromnym zdaniem 4zl to dobry opor z ktorego relpol wybije sie gora, bo nikt za mniejsze pieniadze nie chce go oddawac, wiekszosc akcjonariuszy wie co ma, a spekulantow na krotki termin na RLP brak... To jest jedna z bardziej niedowartosciowanych spolek na GPW...
    Pozdrawiam
  • Re: Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~qpak [192.168.10.*]
    a przy jakim infie możliwy będzie boom do góry? wiem, że to troche głupie pytanie ale na wzrosty po opublikowaniu raportu nie ma co liczyć za półtorej miecha...
    Jak na kazdej innej spolce... Na gieldzie sprzedaje sie przyszlosc nie przeszlosc czy terazniejszosc, a dla spolek elektornicznych przyszlosc zawsze byla swietlana...
    Pozdrawiam
  • Re: Co za idiota sprzedaje...??? Autor: ~Virgin Galactic [195.82.191.*]
    No cóż nikt nie chce otworzyć naszego słoika zatem kisimy dalej ... :D
    Przypominam, choć to tylko lezy w sferze domysłów, że wciąż otwarta jest sprawa zakupu Lumela.
    Myśle że czas skrajnego pesymizmu jeszcze przed nami, bo nie oczekuję rewelacji jeśli chodzi o wyniki za IQ , a nawet za 2Q. Wiekszego ruchu spodziewam się w 3 kwartale.

Z drugiej jednak strony widać że spółki MISie powolutku zaczynają zachowywać się lepiej niż te z WiGu 20 co ładnie widać było chociażby na dzisiejszej sesji, może zatem czekać na nas niespodzianka :)
    Lepiej jednak sobie za wiele nie obiecywać i pozwolić dojrzeć rynkowi do czasu kiedy sytuacja zmieni się diametralnie.

Już nawet wtedy te batony jak dziś i próba zbierania w przedziale 15-20 groszy będą poprostu śmieszne, a efekt zebrania tych kilkuset, czy czasmi max. kilku tysięcy akcji po 5 zł. bedzie historią, no ale tak właśnie sie zbiera akcje z rynku jak tylko on na to pozwala.

Po co jednorazowo wykładać dużą gotówkę i kupować może wiecej ale za to drożej. ??
    Zakup można zrobić jak teraz małymi paczkami tanio i bez rozgłosu, co tu dużo pisać to klasyczna, długa, nudna akumulacja :)

pozdr
[x]
RELPOL -1,19% 4,98 2025-12-05 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.