Pieknie podbieraja, powolutku, zeby nie zawyzyc zbytnio kursu a jeszcze cosik pozbierac. Cos mi sie wydaje ze tu zaraz bedzie spore wybicie, a jak pojdzie dzis lub jutro info, na ktore czekamy to bedzie dopiero odjazd. Radze wsiadac, bo tu moze byc niebawem kursik x2., czyli jakies 1,2 zł/akcje.
Powolutku, bez zbytniego rozglosu. Tu jest tak malo akcji ze jak sie zaczna rzucac na papier to i w 1 sesje bedzie jakies +40%. Czekamy na info i delikatnie dobieramy.
Spokojnie, nie szczekac za duzo. Leszcze zleca sie jak kurs bedzie powyzej 70 groszy. teraz jest swietny czas na dobieranie. Jak puszcza info, ze spolka wchodzi na GPW to mamy w 1 sesje min. 30% UP.
Ja tam nie naganiam na akcje tej spółki kupiłem ponad 6 tys akcji i jak spadnie to jeszcze dokupię, tak bliżej się przyjrzałem tej Firmie i śpię spokojnie wiem że zarobie jak na EExport i na Cormay, a na zarobek mogę poczekać. radzę wam kupić i zapomnieć o tych akcjach na parę miesięcy potem sprawdzić notowania i jest duże prawdopodobieństwo że będą stały powyżej 1 zł.
Mi tam na szybkim zarobku nie zależy, więc na 1 zł mogę poczekać i do wiosny heh, żaden przeciek po prostu wystarczy o tej firmie trochę poczytać by się przekonać że jest to jedna z lepszych firm na NC do tego ma przejść na Główny Parkiet.
Wrozenie z fusow:) A tak na serio to przeanalizuj debiut i pozniejszy kurs pierwszej spolki ktora przeszla z NC na GPW, czyli MWTRADE i mysle ze spokojnie mozna tu obstawic kurs wejscia na GPW w okolicach 1,5 zl.
Robcie jak chcecie, ja dobieram bo bedzie za pozno. FF tu jest mikroskopijny a jak sie rzuci na to spekula pod wejscie na GPW to tu moga byc z kursem cuda.
Nie zdziwie sie jak zaraz zaczna rozbierac z prawej. Tu wystarczy kilkanascie tys. zl i mamy gorne widly. Jak KNF pusci info o wejsciu FF na GPW to atak murowany i beda sie zabijac o te akcje. Radze ładować do wora poki jeszcze czas.
alcybiades wyluzuj wzrośnie bez twojego naganiania, KNF - zabiera zwyke 2 miesiące rozpatrzenie wniosku , więc decyzja raczej będzie na koniec stycznia/początek lutego.
I dobrze bo fala wzrostów, będzie podtrzymana wynikami za 2009 rok podanymi na koniec lutego, a potem może być wejście na główny - było by super jakby to było w marcu. b
Czas określili- I półrocze- chcą wejść na Rynek główny! Skoro podajecie 1,5 zł -2 zł do wejścia na GPW , to byłoby super, jest to możliwe przy tak małej ilości akcji w obrocie i pomyśleć że w dniu debiutu na GPW może również być ciekawie:)))
knf pracuje codziennie zatwierdzenie prospektu nie koniecznie jest związane z terminem posiedzenia ale tak czy inaczej odnośnie prospektu FFi decyzja będzie pod koniec stycznia