nie licz na wzrosty
same straty ma WARIMPEX
I TO CHODZI NA PASKU GIELDY WIEDENSKIEJ ( ATX)
w of publicznej sprzedawali po 11.40 euro sam kupilem 3 tys
wyruchali mnie ale trzymam bo z taka strata nie sprzedam i mysle ze tej ceny juz nie osiagnie nigdy
Niestety kolega ma do odrobienia kilkaset procent a my w tym czasie możemy tyle zarobić, warimpex wykorzystał moment hossy na giełdzie i z powodzeniem debiutował, dla ówczesnych akcjonariuszy jest to dramat bo kurs po jakim nabywali akcje może pojawić się dopiero w okolicach euro 2012. Spółka jest wielkim wygranym debiutu, pozyskała gotówkę za którą przeprowadza teraz wiele inwestycji po dużo niższych cenach niż w czasie hossy by w momencie powrotu koniunktury stać się jednym z najsilniejszych graczy na rynku. Podsumowując trzeba powiedzieć że kryzys nie zasiał spustoszenia w spółce a nawet można zaryzykować stwierdzenie, że spółka na nim zyska...
Witam wszyskich długo mnie tu nie było może ktos kto długo gra kojarzy mój nick znów wchodzę w tą spółkę bo panowie jest tanio pisałem kiedyś że jest to spólka na lata kupowałem po 7,60 sprzedawałem po 13,80 pisałem że jak zejdzie do 9 wrócę znowu i jestem przy tych rekordach na giełdzie ta spólka stoi pod psem mniej niż zero powiem wiecej niestety ludzie sie zrazili to zagranicznych spólek nikt tego nie chce badziestwa kupować jest wiele powodów
Dlaczego NIE braliście ? bo kasy nie macie!!! Mało mnie szlak nie trafił jak mi strona wygasła w NAJGORSZYM B.M. syfie PEKAO. i po ponownym zalogowaniu widzialem 9,19.pln.