Nie wiem czy zauważyliście jak od kilku dni jakiś cienias straszy na fixingu PKCem na 30 tysięcy akcji.
Po kiego??? Przecież pokazuje dwie rzeczy:
1) ma sporo akcji jak na taką spółkę - bo co najmniej 30 tysięcy
2) i chce mieć więcej.
Zanim dacie się na takie prymitywne numery nabrać weźcie pod uwagę przede wszystkim to, że przychody za IV kwartał BĘDĄ REKORDOWE - około 5,5-6 milionów (ponad 4,5 miliona miała sama spółka matka)
Widocznie wie ze w spolce corce LSI Software - softechu do konca lutego zostanie 4 pracownikow, nie bedzie zadnego programisty produktow ktore generowaly glowne zyski: gastronomii. Kupili Softech za 5 milionow po czym po 3 latach jest koniec.
Gospodarnosc jak diabli.
Po niku widać, że zostałeś skrzywdzony na papierze. Zdarza się. Pozostaje współczuć. Ale głowa do góry. Zawsze może być gorzej - twoja strata na papierze gdy inni zyskają. Wtedy będzie jeszcze bardziej bolało.
NIe uda sie wam wyrwac z biedy ,
spółka nigdy nie wzrosnie, poszukajcie sobie innej tu fundy z Novitusem zrobią swoje i przejmą ją sobie w niskiej cenie
Gdyby Novitus kombinował z kursem to prezes by nie powtarzał, że jest bardzo zainteresowany - PRZY UWZGLĘDNIENIU NOWEJ SYTUACJI. Według mnie Siwiera już nie chce połączenia i tyle.
Ktoś inny się tu bawi. JAKIE FUNDY? Nie ośmieszaj się - na spółce o takiej kapitalizacji. Po prostu stoi z boku i może ktoś zbiera pod spekulację kursem
No właśnie. I ta spółka ma wieką słabość - BOLEŚNIE DOŚWIADCZONYCH INWESTORÓW. Sam przyznam, że także nie dała mi zarobić - wiele miesięcy temu straciłem trochę.
Ale ... jest dzisiaj pewne ALE
Myślę, że idzie ostre zjebanko na szerokim rynku. Ale LSI przetrwa powinno przetrwać je lepiej niż rynek - o ile przyjdzie to ZJEBANKO.
Dlatego o wiele lepiej - dla tych którzy mają więcej - jest kupić S na WIG 20 niż sprzedawać.
Popieram run: Ta spółka
- niska płynnosc
- niesłowny zarzad
-pokrzywdzeni drobni ( nie przyjdą tu ) a przez to bedzie kiszonka wiele lat jak sa zniechęceni to są wiec to duzy minus dla kursu
- wielkie_serdelki - dawniej Zibi naganiac zna Wilbo itp gówna , wiec to nastepny minus ( wysyspie sie przy byle wyskoku i znów bedzie stagnacja i zniechecenie
Coś jeszcze ?
Nie widze żadnych + kurs nie reaguje na nic i jak widać jak cos jest syfem to jest i tyle.
takimi zleceniami odpala się stopy S jeśli są... no cóż mam nadzieję że Ci trochę to rozjaśniło. Gość zbiera... a to czy ktoś się wystraszy czy nie to go nie interesuje
Ta zaraz na innej spółce zrobisz to samo. LSI najgorsze ma zasobą. Prezio bolesne doświadczenia z bankami czy kolegami z Nowitusa = pewno zrozumiał że powolutku do przodu i będzie gitara= ma moje 500 sztukasów które prędzej czy później odbiorę z extra doładowaniem.
Przychody bez problemu ida w góre = gorzej z marżą ale niech wyrobią 1 mln PLN to 30 groszaków na twarz.