Pieprzycie jak dzieci na podwórku. Prawda jest taka, że Jasiek wywalisz akcje jak tylko uda Ci się wyjść z zyskiem z tej inwestycji, za dużo gadasz o tym samym, ile to będziesz czekał. Zezol Ty to jesteś jeszcze lepszy, chyba masz rozdwojenie osobowości. Raz mówisz, że spadnie , że dodruk, a potem że wzrośnie bo split i skup. Idżcie lepiej do piaskownicy zamki budować.
Dnia 2010-01-08 o godz. 12:55 ~zezol napisał(a):
> każdy sam do tego dochodiz jak chce przetrwać na gpw
No, no niezły tekst, godny prawdziwego wyjadacza, rozumiem , że nie ma co tłumaczyć, bo nie pojmę tego co chcesz mi przekazać. To powiedz mi chociaż, co potrzebne jest do tego żeby spekulować i czy Ty jesteś spekulantem
Ale trudne pytanie, nie wie, czy jest spekulantem, ale z pewnością wie, że jest forumowym gadułą, ale co wynika z tego jego paplania, moja sąsiadka jest podobną paplą, tylko, że ona chodzi po targach i tam papli. Skończ "wielki spekulancie" tą paplę. Bez odbioru, szkoda czasu na paplanie z paplą.
wiadomo ze nie bede trego trzymac w nieskonczonosc ikiedys musze sprzedac ale nie strzedam za darmo tego, spólka kiedys kosztowala 6 zl a teraz to smieszna cena , i jeste duzo pozytywnych informacji by teraz sprzedac tak tanio, i jak pisalem ze taniej nie odam jak 5 zl. a spokojnie ten pulap osiagniemy , podejrzewam ze bedzie nawet iwiecej ale to juz bedzie troche ryzyko . wiec 5 mi wystarczy.
swietna passa kilku spolek na NC, nareszcie rynek docenil ze i tam sa perelki inwestycyjne dlugoterminowe, jesli firmy wybrane prowadzily prace od wielu lat i maja swietny klimat rozwoju u znanych juz odbiorcow.