zapomnij o 13 i 14, kupno poniżej 15 to jeszcze okazja - nie ma pytania "czy wzrośnie?" jest "do ilu?" - widać to stałości zmiany trendu i powoli rosnących obrotach, ja myślę, że 18 w styczniu pęknie
ostatnio obserwuje tą spółkę i najlepsze drgania to widać na koniec notowań na obrotach jednej akcji ;)))) tą metodą to jutro może być po 30 zł tylko jak wszyscy posiadacze akcji zechcą zrealizować zysk to może być spory problem. Szczęście będzie tylko dla jednego i to dla jednej akcji - ale dobre i to.
Jeśli będą większe zakupy to i popyt się zrobi i niektórzy mogą sprzedać, jeśli chcą. Ostatnio sprzedawałem po 15-16 zł, kupiwszy po13,5, a teraz czekam spokojnie, co sie wydarzy.
Ma myślisz ,że coś się wydarzy ?? na tyle spektakularnego ,żeby było dobicie - bo nie uwierzę ,że 15-16 zł satysfakcjonuje zwolenników tej spółki . tym bardziej przy tak słabej płynności nie za bardzo daje się cokolwiek ugrać na różnice 2-3 zł.
Masz rację. Nie interesuje mnie 15-16 zł. Chcę zwrot 100 % i tyle dostanę. Najwyżej trochę poczekam. Na immo czekałem, na idmie od 0.8 czekałem, na echo czekałem, na pagedzie czekałem to i tutaj poczekam. Przecież Charlie Munger wspólnik Buffeta mówił. Najpierw trzeba kupić dobrą spółkę a potem usiąść na d.... i poczekać. Giełda stanowi centrum relokacji pieniędzy od niecierpliwych do cierpliwych inwestorów.
Pozdrawiam