Aja kupiłem wzrosty są nieuniknione. To sezon dla tej branży jeszcze dzisiaj moze być następny wystrzał. Radzę wrócić, bo do wyników 14 może być za póżno.
przecież to jest powtórka z pażdziernika (pierwsze informacja o dobrych wynikach za m-c wrzesień, wzrost spekulacyjny do 2,5 zł, potem wyniki za 2kw prawdziwy obraz strat i zjazd w dół) - to jest na wykresie
http://stooq.pl/q/?s=emk&c=3m&t=l&a=ln&b=0
wyniki za 3 kw zamkną się w/g mojej oceny kolejną stratą.
na pewno nie dam się ubrać po 2,50 zł.
tylko nie te obroty synku...takich obrotów nawet w połowie nie było nigdy!czy ty to potrafisz ogarnąć, że to nie jest gra pod zasrany raport?ile można tłumaczyć, a co sam nie widzisz?
czy ty coś czaisz?
14 - 16 październik + 55% przy obrocie ok 470k.
Dzisiaj + 27% przy obrocie 700k...
i chyba właśnie te obroty wielu dzisiaj zniechęciły do sprzedaży. Dodatkowo ten pakiecik.
Tutaj zabawa będzie jeszcze przez kilka dni
Czekają czekają i myślą że zejdzie dużo niżej radzę drobnym inwestorom pozbierac ten papierek bo jak grubaski zdecydują że to już ten moment to zostanie siwy dymek choć te pakieciki dla nich po prawej to dla pikuś.
Nie wiem czy był sens wyskakiwać, ja wszedłem po 2.07 spólka jest w fazie poprawiania wyników i jeszcze niejednego zaskoczy a jest jeszcze duże dyskonto do wartości księgowej
Arek- gratuluje dobrego wyczucia. Ja wyskoczyłem z hydro bo nieciekawie to zaczęło wyglądać i myślę spowrotem tu wskoczyć. Papier dobrze się zachowuje.