• co za koleś!! Autor: ~tadek [77.46.24.*]
    co za sztynks ustawił się po 10 groni po to dziadostwo i chce kupić 1500000...chce sztucznie podtrzymać kurs, choć i tak nie będzie z tego nic wielkiego...hehehe....co za kolo
  • Re: co za koleś!! Autor: ~bart07 [87.205.18.*]
    powiedz lepiej co za debile blokują 11

a mogłoby juz 15 groni spokojnie wskoczyć
    jak nie więcej
  • Re: co za koleś!! Autor: ~www [83.5.8.*]
    spekula blokuje.Tak jak wspominałem wcześniej, skupują,grają na 1 gr.Jak przebije 0,11-0,12 to możemy wzrosnąć na 0,20
  • Re: co za koleś!! Autor: ~luzaq [77.46.24.*]
    potrzebny jest ktoś z kapitałem, żeby to się ruszyło..po 11 grochów jest tylu chętnych sprzedać, ze raczej poczekamy sobie gdzieś do marca, zeby zobaczyć tu 12 groni:(
  • Re: co za koleś!! Autor: ~bart07 [87.205.18.*]
    cóż za prosty mechanizm
    ktoś zablokował 11
    żeby dostać po 10

no i dostaje 330 kilo

ale jak się obkupi to zniknie
    a wtedy będziecie się zabijać o akcje
  • Re: co za koleś!! Autor: ~Ja [78.30.117.*]
    Czy Ty naprawdę wierzysz w to co tu napisałeś?... A może sam nie możesz doczekać się aż przyjdzie kolej na Twoje zlecenie opiewające na sprzedaż akcji Cerabudu po 11 gr?
    Pytam ponieważ nie mam pojęcia skąd u Ciebie ta spiskowa teoria.

Czy tak trudno Ci wyobrazić sobie, iż NIKT nie "zablokował" 11 gr. (no chyba, że jednocześnie miał kaprys złożenia 45 zleceń sprzedaży w tej samej cenie) jak również NIKT nie czeka aż "obkupi się" po 10 gr? Zastanów się nad tym, iż może być tak, że ludzie kupują po 10 gr. a następnie od razu wystawiają na sprzedaż te same akcje po 11 gr. łudząc się, iż w ciągu kilku dni zarobią co najmniej 9 proc. "na czysto". A jednocześnie po 10 gr sprzedają głównie osoby, które kupiły po 10 gr ale nie mają cierpliwości albo (ze swoich osobistych powodów) nie mogą czekać
    W takim razie jeżeli zawierane będą konkretne transakcje po 11 gr. to co, jak większość z kupujących po 11 gr. zacznie od razu wystawiać te same akcje na sprzedaż po 12 gr, i ponownie uzbierają się w ten sposób miliony akcji na sprzedaż, znowu będziesz twierdził, że ów mityczny ktoś specjalnie blokuje 12 gr. żeby móc "obkupić się" po 11 gr.?
    dlatego moja teoria bardziej mi się podoba: jak przyjdzie ktoś z kapitałem, wykupi całe 11, 12 i 13 groni, to coś się może ruszy
  • Re: co za koleś!! Autor: ~antybaton [95.49.24.*]
    cierpliwości batona rozbiorę w lutym jak uwolnię się z innych śmieci pozdrawiam akcjonariat i rąbać w kakako batoniarzy
  • Re: co za koleś!! Autor: ~antybaton [83.9.246.*]
    hehehe
    dziękujemy państwu:)
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.